RETRO RÁDIÓ

Kiderült! Ez az oka a Dér Heni és Tóth Szabi közti Facebook-háborúnak





Sokan találgatták, mi az oka a Dér Heni és Tóth Szabi között egyre jobban elmérgesedő pengeváltásnak. Felhívtuk Szabit, ő elmesélte.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.06.
utánajártunk

Elszomorít a butaság, a hazug rágalmak, az ostoba reakciók,a kicsinyes bosszú, az álszentség, a pitiánerkedés, a nagyvonalúság hiánya, az önteltség, a túlzott egoizmus, a sértettség és aki nem akar kilátni a saját maga által kreált buborékból… Látom továbbra sem ment át! Engedd el!” – írta Tóth Szabi a közösségi oldalán.

Szabi szerint a sas nem vadászik legyekre

A Sugarloaf vezetője múlt pénteken tett közzé egy nyilvános posztot, amit Heninek címzett:

Drága Henrietta Dér! A napokban megint felhívták a figyelmemet egy nyilatkozatodra. Megnéztem és megmosolyogtatott az a cancel culture, amivel átírod a közös múltunkat. Engem nem annyira zavar, mert ismerlek, de sokakat viszont igen, és inkább miattuk szólalok most meg. Én inkább nem annyira értem, hogy miért írod át folyamatosan azt, ami történt. Bennem nincs sértettség, annyira nincs, hogy folyamatosan segítettem a szóló karriered még a tavalyi évben is! Emlékszel? Ennek ellenére te sorozatosan adsz olyan megnyilvánulásokat széles platformokon, amik nem fedik a valóságot. Én soha nem nyilatkoztam negatívan rólad, még a kiválásod után sem, főleg nem 8 évvel később.” Szabi elmondta, kizárólag a szépre és a sok közös élményre akar emlékezni. Illetve kiderült az is, hogy Szabi hivatalos gyámként segítette az akkor 19 éves, a Vajdaságból éppen felköltöző énekesnőt.

Eddig nem szóltam semmit a nyilvánosság előtt, mert nem érzem ezt elegánsnak, fairnek, meg nincs is jelentősége a részemről. A sas nem vadászik legyekre! Szerintem inkább a szeretetre és a jóságra koncentrálj. Ne nyilatkozz butaságokat! Az én szívemben szeretet van, ajánlom, legyen a tiédben is csak az, és így sokkal jobb ember tudsz lenni! Drága Heni, Ölellek” – zárta sorait a zenekarvezető.

(Fotó: Sugarloaf)

Heni szerint csak azért támadják, hogy reflektorfénybe kerüljenek

Nem sokat késett Heni válasza sem, aki ezt írta közösségi oldalán:

Nyilván amennyire jó dolog őszintének lenni, annyira nehéz is, mert magadra zúdul egy csomó fájó támadás is.. Hogy elgondolkodtam-e azon jobb lenne csendben ülni és a kérdéseket elhárítva mindig meghúzva kummantgatni a válaszaimmal?? Persze, de annak mi értelme lenne?? Újra belekerülne az ember egy kiszolgáltatott, boldogtalan helyzetbe.. Az mennyivel jobb mint őszintének lenni?? Ugye?.. Nem mindenáron, de az igazságérzetemet soha nem engedem, hogy elvegyék, hogy megmásítsanak… Előadóművész vagyok, ember vagyok, nő vagyok, anya vagyok…” Heni azt is leírta, hogy rengeteget tanult az elmúlt években, sokan azért szeretik, mert menő, sokan pedig azért támadják, hogy reflektorfénybe kerüljenek, a legfontosabbakat viszont érzi az ember.

(Fotó: Czerkl Gábor/Bors)

Felhívtuk Tóth Szabit

A múlt hét óta sokan találgatták, hogy mi volt a pengeváltás eredeti oka. A Metropol megkérdezte a Sugarloaf vezetőjét az előzményektől.

„Nem akarok beleállni ebbe a dologba, csak annyit kértem Henitől, hogy ne állítson olyan dolgokat, amik elferdítik a közös kilenc évünket” – kezdte Tóth Szabi – „Heni több interjújában is negatívan nyilatkozott a csapatról. Az mondta, hogy mi érzelmileg zsaroltuk, hogy a magánéletét a nyilvánosság előtt élje. Erről szó sem volt, a Sugarloaf már akkor is egy jól működő zenekar volt, és vele sem lett volna szükségünk ilyesmire. Én büszke vagyok Heni sikereire, és nagyon örülök neki, csak ne állítson valótlanságokat.”

A gitáros elmondta, hogy az énekesnő letiltotta a Facebook-oldaláról, aztán később békülékenyen visszavette a tiltást. A békülés úgy tűnik valós szándékú, mert Heni a poszt alá két szívecske kíséretében odaírta: „Szabikám”.

A Muri Enikővel az élen felálló Sugarloaf október közepén rukkolt elő egy újabb látványos klippel, amit itt nézhetsz meg:





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás