Vallott Csősz Boglárka: a hímsovinizmus kihúzza nála a dugót





Bátor és igazságkereső típusnak tartja magát, aki kiáll az alapvető emberi értékek mellett. Erős jellemét talán nem mindenki viseli könnyen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.10.
jellemvonás

Csősz Boglárka hisz a karmában, így tudatosan vonzott be olyan embereket és történéseket az életébe, akik és amik lehetővé tették mindazt, amit elért.

Forrás: Facebook

„Tudtam, hogy több nyelven szeretnék beszélni, igazán színes életre vágytam, és hogy sokat utazom majd szerte a világban. A modellkedés is szerepelt a terveim között, és mivel imádom a tengert, tengerkutató szerettem volna lenni. Utóbbi ugyan nem valósult meg, de a búvárkodást nagyon hosszú ideje, 18 éves korom óta űzöm, sőt letettem a mesterbúvárvizsgát, így nagy tudással és tapasztalattal rendelkezem.” – mondta a Borsnak Csősz Boglárka.

Sokan a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerik, pedig emellett mint üzletasszony, producer, ENSZ- és UNICEF-nagykövet is tevékenykedik, hobbiból pedig még modellkedik, illetve nyilvánosság előtti szereplést vállal. Még neki is nehéz eldönteni, melyiket használja magára éppen. Hisz a karma törvényében, ezért figyel arra, mit és miért tesz, hogy mit okoz ezzel másoknak, de próbál maga ellen sem véteni.

Erős jellem, nem viseli el a manipulációt és a lázítást. Ha ezt érzi, biztos felszólal ellene. Így volt ez a TV2 műsorában, a Totemben is.

„Bátor és igazságkereső vagyok, szeretek egyenes és őszinte lenni. Nyilván nem mindenki tudja ezt kezelni. A hímsovinizmus nálam ki szokta „húzni a dugót”. Kiállok az alapvető emberi értékek mellett, tisztelnünk kell egymást és a természetet, van egy szint, ami alá nem szabad menni, hiszen az csak rombol. Döntéshelyzetben általában az üzleti énemet veszem elő, és igyekszem az érzelmeimet félretéve, hidegvérrel dönteni. Jólesik, hogy a fiatalok megállítanak az utcán és elmondják, hogy annyira örülnek nekem, és mennyire motiválom őket. Az idősebbek nem mernek odajönni, de érzem a figyelmüket.”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás