Te kitalálnád, mi a közös Meghan Markle és Taylor Swift életében?

Harry herceg és Meghan Markle éppen a Nagy Alma utcáit járja, de ezt nem merik kíséret nélkül megtenni, ezért biztonsági őröket állítottak maguk mellé.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.30.
brit királyi család

Úgy tűnik, hogy Meghan Markle és Harry herceg biztosra mentek, hiszen Taylor Swift testőrei védték őket New York-i kiruccanásuk ideje alatt – számolt be a Daily Mail.

Sussex hercege és hercegnéje testőrökkel járta a Nagy Almát, de nem is akármilyen kaliberű embereket szereztek maguk mellé. Egyik nap egy olyan férfival látták őket, aki nem csak a rendőrség korábbi tagjaként ismert, de akkora neve van a magánszektorban, hogy a keresztnevéről bárki ismeri. A magas, kopaszodó, ötvenes éveiben járó, Jimmy néven ismert férfi ráadásul Taylor Swift biztonsági vezetője.

Volt egy második, alacsonyabb és testesebb őr is, aki Meghanékra vigyázott, aki korábban szintén védte az ismert énekesnőt.

Annál, hogy konkrét oka volt az ekkora védelemnek, vagy csak elővigyázatosságból kellettek ilyen nagy emberek, csak az kérdésesebb, hogy hogyan kerültek Harryék mellé. A külföldi médiumok azt találgatják, hogy vajon a hercegi pár kölcsönkaphatta a testőröket az énekesnőtől, vagy csak egy nagy véletlenről van szó.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás