Váratlan bejelentést tett Majka, ezt üzente

Szomorú hírt osztott meg rajongóival az énekes.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.12.
koncert

Majka egy nagyon aggasztó hírt közölt a Facebook-oldalán, lemondta a mai ceglédi koncertjét. Az énekes beteg lett, nem érzi jól magát, elment a hangja.

Nincs jó hírem, lebetegedtem, a mai ceglédi koncertet le kellett mondanunk… Napok óta alig van hangom, fáj a tüdőm és csak fekszem... remélem, nincs nagyobb baj. Senkinek sem kívánom ezt. Tudom, a szervezők mindent megtettek, hogy jó hangulatú esténk legyen, sokan váltottak is jegyet. A pandémia után pláne nem kalkulált már senki ilyen vis maiorral... magam sem. A múlt heti parkos siker után hirtelen a mi stábunk is leáll… szörnyű ez az egész. Hálás vagyok Kowáéknak, hogy beugranak helyettünk! A szervezők és a menedzsment is azon van, hogy megoldást találjunk, egyeztetünk új koncertdátumot. Köszönöm a megértéseteket!! Sajnálom... pótoljuk!” – írta posztjában a rapper.

A napokban robbant a hír, hogy hogy Majkáék lecserélték korábbi énekesnőjüket, Kollányi Zsuzsit, és helyette Veres Mónika, Nika lépett színpadra a legutóbbi nagy koncertjükön. Hogy mit szólt ehhez Kollányi Zsuzsi? Arról bővebben itt olvashatsz.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás