RETRO RÁDIÓ

Kiderült az igazság: ezért költözött szét L.L. Junior és felesége

Bombaként robbant a hír, hogy a rapper felesége, Körtvélyessy Kinga kislányával együtt elköltözött L.L. Juniortól. Egyelőre még nem visszafordíthatatlan a kapcsolatuk, a Bors azonban megtudta, mi vezethetett a házaspár döntéséhez.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.08.07. 07:00
dráma

Mindenkit meglepett a hír, L.L. Junior már nem él együtt feleségével. Körtvélyessy Kinga és a zenész 2017 januárjában jegyezték el egymást, a dolgaik azonban nem mentek simán. Szakításokkal és kibékülésekkel terhelt kapcsolat volt az övék, de a szerelmük még ezt is kibírta. Csaknem két évvel ezelőtt hivatalosan is összekötötték az életüket, tavaly szeptemberben pedig megszületett első közös gyermekük, Lili. Sokáig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van a kapcsolatukkal, még a rappert ért tragédia is csak összekovácsolta őket. Ezért ért mindenki váratlanul, hogy Kinga elköltözött közös kislányukkal a családi fészekből egy budapesti albérletbe, míg a rapper törökbálinti otthonukban maradt. A Blikk információi szerint azonban nem egy harmadik fél felbukkanása vezetett a szakításhoz. A Bors megtudta, szülés utáni depresszió okozhatta a feszültséget a házaspár között. A párhoz közel álló barát szerint kislányuk érkezése óta nem voltak zökkenőmentesek a hétköznapok.

Kinga igen vehemens személyiség, akárcsak Junior. Mindketten amolyan tűzrőlpattant személyek, és bizony két dudás egy csárdában nem mindig fér meg egymás mellett. Úgy tudom, Kingát megviselte a szülés, volt szülési depressziója, hiszen a baba érkezése teljesen felforgatta az életüket pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ezt pedig csak tetézték a hétköznapi terhek és persze mindkettőjük kemény személyisége. Az, hogy Kinga most elköltözött, nem feltétlenül jelentiazt, hogy a kapcsolatuk véget is ért, hiszen nagyon egymáshoz valóak. Úgy hallottam, hogy mindketten küzdenek azért, hogy ismét egy család lehessenek, hiszen szeretik egymást – mondta az ismerős. A Bors megkereste L.L. Juniort is, de nem kívánt nyilatkozni a témában.

A Bors próbálta megszólaltatni a zenész apósát, Körtvélyessy Zsolt színművészt, aki érdeklődésünkre csak annyit mondott, nem kíván bele­avatkozni lánya és veje ügyébe. A háttérzajból azonban jól hallható volt, hogy épp unokájával és Kingával lehetett.

Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta lapunknak elárulta, ez komoly kihívás elé állítja a párokat, amennyiben a nő nem ismeri el a „betegséget”, az ebből fakadó konfliktusok pedig szakításhoz vezethetnek.

Minden nő szülés után a hormonális változások hatására megváltozik, ami hangulatingadozásokkal járhat, de ez nem minden esetben egyenlő a depresszióval. Ennek fokozatai vannak. Sok esetben ez magától megszűnik. Abban az esetben viszont, ha mégis fennmaradnak a tünetek, kihathat a párkapcsolatokra. Minden típusú hangulatingadozás egy kihívás elé állítja a párokat. Ha nem tudatosítja a nő, és nem tudják megfogalmazni az ebből fakadó konfliktusokat, ez odáig vezethet, hogy az egyik fél ki akar szállni a kapcsolatból. Ez azonban csak átmeneti megoldás lehet, a probléma ezzel nincs megoldva. Ahhoz, hogy valaki átvészelje ezt az időszakot, rengeteg türelemre van szükség, és dolgozni kell a kapcsolatért – mondta.

A sztárokat sem kerüli el a szülés utáni depresszió

A szülés utáni depresszió milliókat érintő jelenség világszerte. Ez a probléma pedig a sztárokat sem kerüli el. Radics Gigi, Mádai Vivien és a világhírű énekesnő, Adele sem csinált titkot a problémájából. A TV2 sztárjánál, Mádai Vi­viennél a szülés utáni depresszió jelei már akkor jelentkeztek, amikor férjével hazavitték a kórházból a kicsi Zénót. – Ez olyan téma, amit minden nő szégyell. Pedig szinte mindenki átesik rajta – árulta el két évvel a kisfia születése után a Mokka műsorvezetője. Gigi is megszenvedte a Bella Szófia születése utáni időszakot. – Megerősödtem, több önbizalmam lett anyaként, viszont valószínűleg nem került el a terhesség utáni depresszió. Nem éreztem túl erősen, de ez a kettős érzés, a szeretet és az aggódás lehetett az, ami zajlott bennem, de ezen már szerencsére túl vagyok – vallotta be. A világhírű énekesnő, Adele egyelőre azért nem vállal újabb gyermeket, mert aggódik a szülés utáni depresszió miatt. Erről a Vanity Fairnek beszélt. – Nagyon rossz volt a szülés utáni depresszió a fiam születését követően, és ez megijesztett. Azt mondtam magamnak, hogy szükségem van heti egy délutánra, amit egyedül, a baba nélkül tölthetek el – nyilatkozta.

 

Ezeket olvastad már?
Ezt csinálja Bódi Sylvi szörfözés után – röpködtek a kommentek a modell videója mellett

Ezt csinálja Bódi Sylvi szörfözés után – röpködtek a kommentek a modell videója mellett

Tóth Andi merész öltözködésével nem volt problémája Marics Petinek – Galéria

Tóth Andi merész öltözködésével nem volt problémája Marics Petinek – Galéria

Ennivaló fotó: nem hiszed el, hol járt Rúzsa Magdi az ikreivel

Ennivaló fotó: nem hiszed el, hol járt Rúzsa Magdi az ikreivel

Már megint hol járt Madonna nyelve? Egyre botrányosabban viselkedik a sztár

Már megint hol járt Madonna nyelve? Egyre botrányosabban viselkedik a sztár

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás