J.Lo-nak leesett az álla, miután meglátta anyját Ben Affleckkel - Videó





Ben Afflecket finoman eltanácsolták a Black Jack asztaloktól az egyik ismert Las Vegas-i kaszinóban, mert állítólag számolta a lapokat. Azóta nem is élt nagyon a szenvedélyének, de most megtört a jég.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.31.
szerencsejáték

A színész egy sportfogadás applikáció reklámját forgatta és rendezte, ebben tér vissza a „tetthelyre”. Afflecket ugyanis eltanácsoltak néhány évvel ezelőtt a híres Hard Rock Casino-ból, mert olyan ügyesen tudta számolni a lapokat, hogy mindig rengeteg pénzt nyert. Ez nem tetszett a kaszinó tulajdonosainak, ezért finoman megkérték, hogy kerülje az asztalokat. A játékteremhez tartozó hotelben is megszállhatott és más játékokat is játszhatott, de ezt nem - írja a Daily Mail.

Ben Affleck mindig is imádta a Black Jacket és a sportfogadást is Fotó: AFP

Ezek után nem is csoda, hogy otthonosan mozog a forgatás alatt a kaszinóban, ahol egymás után lépnek oda hozzá emberek, akik mindenféle tanácsokkal látják el, mire fogadjon. Maga a reklám az applikációra hívja fel a figyelmet és az a végső üzenete, hogy jobb együtt fogadni, mint egyedül. Eközben tűnik fel Jennifer Lopez anyukája, aki éppen a félkarú rablóval játszik.

„Gyerünk Lupe, sikerülni fog!” - mondja leendő anyósának, aki nagy örömmel üdvözli őt.

A kisfilmben más vicces jelenetek is vannak, többek között az, amikor éppen azt taglalja, hogy a Miami csapat milyen borzalmasan játszik, amikor feltűnik mögötte a hatalmas termetű Miami Heat játékos, Shaquille O'Neill. Amikor Affleck meglátja a szeme sarkából, folytatja, mintha nem venné őt észre: „Most borzalmasak. Régen fantasztikusak voltak, amikor Shaq még ott játszott. Mi a helyzet Shaq?” - fordul oda hozzá.

Ben Affleck és J-Lo édesanyja állítólag mindig is jóban voltak, amikor sok évvel ezelőtt egy párt alkotott a két sztár. Guadalupe Lopez most nagyon örül neki, hogy lánya és a színész újra összejöttek és már az esküvőről beszélnek.

A videót itt nézhetitek meg.

 

 





Ezeket olvastad már?
Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás