Vilmos herceg csirke rajongó, Katalin hercegnő saját, kelkáposztás, áfonyás smoothie-val kezdi a napot, Meghan pedig oda van az avokádós szendvicsért, amit csokoládés szarvasgombával eszik.
A sztárok szeretnek ötleteket adni, hogyan is lehetne leadni a felszaladt pár kilót. Gyakran pózolnak edzőteremben, és adnak tippeket de receptet sosem árulnak el. Katalin hercegné és Meghan Markle ezt most mégis megtette.
Katalin hercegné nagyon szereti a sportokat és persze a három gyermeke utáni rohangálás is igazi edzésnek minősül. A hercegnének pedig számít, hogy mit eszik, hiszen a gyerekek miatt is fontos, hogy egészséges és életerős legyen.
A reggeleket Katalin egy smoothie-val kezdi, amelybe algát, kelkáposztát, machát, spenótot, koriandert, római salátát és áfonyát kever. Ebédre pedig egy salátát és egy tál gyümölcsöt eszik.
Vacsorára a hercegi pár szereti a hagyományosabb ételeket. Vilmos herceg gyakorta sült csirkét eszik, míg Katalin szereti a húsos curryt és a leveseket.
Mielőtt hercegné lett, Meghan saját blogot vezetett arról, milyen ételeket fogyaszt szívesen. A hercegné egyik alapszabálya, hogy nem szabad kihagyni a reggelit. Ami nála egy nem éppen pénztárcabarát fogással kezdődik: acai turmixszal kezdi ugyanis a napot. Az acai bogyó az acai pálma gyümölcse. Kb. 2500 forint 100 gramm belőle, ám tele van antioxidánsokkal.
A turmixba kerül még mandulatej, egy fél banán, fagyasztott bogyós gyümölcsök, és az egészet manuka mézzel teszi még finomabbá. A manuka méz 11-22 ezer forint körül mozog. Erre még kókuszreszeléket és méhpollent szór.
Ha nem a méregdrága turmixszal kezdi a napot, akkor avokádós szendvicset eszik csokoládés szarvasgombával, mellé pedig teát kortyolgat. Ebédre éppen azt eszik, amihez kedve van: hol krumplit, hol sushit. Vacsorára pedig a tészta híve, szereti a különböző zöldséges önteteket hozzá.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre