Vége! Szakított kedvesével az Exatlon női győztese

Szente Gréta számára a műsor tökéletes befejezéssel ért véget, ám magánéletének egy szakasza szomorúan záródott.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.08.
Vége!

A TV2 népszerű műsora, az Exatlon harmadik évada pár nappal ezelőtt ért véget. A férfiaknál Bálint emelhette magasba a trófeát, a hölgyeknél Gréta lett a végső befutó. A lány számára végig érzelmi hullámvasút volt a műsor, tele feledhetetlen pillanatokkal, vagy éppen hatalmas kihívásokkal, amelyek hatására néha még a könnyei is eleredtek.

Már a verseny során hírbe hozták egyik versenytársával, Kővári Viktorral, aki szintén a Kihívók csapatát erősítette. Ezzel kapcsolatban mesélt a lány a Ripostnak, valamint elárulta, hogy szakításának semmi köze a sráchoz.

Már nem vagyunk együtt, jelenleg szingli vagyok” – nyilatkozta az Exatlon győztese a lapnak, majd hozzátette: „Viktorral csak barátok voltunk, sőt, azok is maradtunk mind a mai napig. Sajnálom, hogy a tévéből esetleg úgy tűnhetett, több is van köztünk. Nagyon jól el tudtam vele beszélgetni mindenről, de ez minden” – árulta el a lány.

Gréta örül a hirtelen jött népszerűségnek, az Instagram-követők tábora például már 32 ezer főre duzzadt, úgyhogy nincs oka panaszkodni a fiatal sportolónak. Azonban az udvarlókat és rajongókat egyelőre óvatosan kezeli, még meg kell szokni az új helyzetet, amelyben egy ország ismeri a nevét.

Tény, hogy megnőtt a követőtáborom, méghozzá elég jelentősen. Ezt szeretném is meglovagolni a közeljövőben, de arra nagyon odafigyelek, hogy csak értékes tartalmakat tegyek közzé” – mesélt jövőbeli terveiről a lapnak Gréti.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás