Börtönbe kerülhet Lajcsi! Miért gondolkodik halálbüntetésen?





Hét év letöltendő börtönt kért az ügyész Lagzi Lajcsira. A zenész reakciójában a halálbüntetést emlegette.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.09.
Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi ügye 2015-ben kezdődött, amikor nyolc társával együtt víz-, gáz- és áramlopással vádolták meg, a zenész ennek kapcsán már hónapokat töltött börtönben, előzetes letartóztatásban. Június 8-án folytatódott az ügy tárgyalása, ahol a vád képviselője 7 év letöltendő börtönt kért Lajcsira, feleségére pedig kettő évet. A trombitás a Blikknek azt mondta, nem lepődött meg és félelem sincs benne.

„Ez az ügyésznő egyszer már a gyerekeim szeme láttára vitetett el engem és el a feleségemet, úgy, hogy nem követtünk el semmit. Valamilyen személyes indítékot sejtek a háttérben, hiába, ahogy a zenémet, úgy a személyemet sem szeretheti mindenki” – fogalmazott a lapnak Lagzi Lajcsi, hozzátéve: „Még szerencse, hogy Magyarországon már eltörölték a halálbüntetést, és nincsenek kivégzések.”

Reménykedik, hogy kiderül az igazság (Fotó: Metropol/Markovics Gábor)

 

Lajcsi azt mondta, nem fél a végső ítélettől, mivel reméli, hogy kiderül az igazság.

„...Majd a bíróság dönt, nekem tiszta a lelkiismeretem. Bennem fel sem merül, hogy börtönbe kerülhetek, mentálisan, lelkileg erős vagyok. Hála Istennek, úgy tudom nézni ezt az egészet, ami velem történik, mintha egy színdarabot látnék, de nem tragédiát, a végén az igazság győzni fog.”

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás