Justin Bieber kezdhette meg újra a koncertszezont





Visszafogott számú közönségnek adott koncertet az énekes egy jótékonysági szervezet rendezvényén, ahol egyik új számát is előadta.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.11.
koncert

Justin Bieber a hétvégén lépett fel a Baby2baby szervezet rendezvényén, amiről egy körülbelül 15 perces videót is megosztott az Instagram-oldalán. A társulat adományokat gyűjt, hogy abból a szegénységben élő gyermekeket pelenkákkal, ruhákkal és minden olyan alapvető szükséglettel lássa el, amit valamennyi gyermek megérdemel.

Justin Bieber megkezdte a koncertszezont (Fotó: AFP)

 

A Baby2baby 10 éve segíti a rászoruló gyerkőcöket, eddig összesen körülbelül 150 millió tárgyat adományoztak.

„Hű, ez csodálatos volt. A @Baby2Baby egy mega pelenkabank és nonprofit szervezet, amely országszerte nélkülözhetetlen tárgyakat biztosít a rászoruló gyermekek számára. Az elmúlt 10 évben a Baby2Baby több mint 150 millió tételt osztott ki hajléktalanszállókon, családon belüli erőszakprogramokban, nevelőszülői gondozásban, kórházakban és rosszul ellátott iskolákban, valamint katasztrófa következtében mindent elvesztő gyermekek számára” - ismertette Justin Bieber a posztjában a szervezet munkásságát az elmúlt évek során. A videó jól bemutatja, hogy a minikoncerten részvetők maszkban voltak és igyekeztek a lehető legszellősebben elhelyezkedni, így egy vírushelyzet szempontjából is biztonságos teret biztosítva az amúgy nagyon nemes alkalomnak.

Az alkalomról egyébként egy képet is megosztott a sztár, amin tökéletesen látszik, hogy milyen is egy koronavírus alatt megtartott zenés esemény hangulata a valóságban.

A képhez a saját új zeneszámából idézett: „If its not you its not anyone”, aminek a durva fordítása az, hogy „ha nem te vagy az, akkor senki más sem”.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás