Szabó Zsófiék házasságát ez a kézenfekvő a megoldás menthette volna meg?





Sokan sejtették a közelükben, hogy baj van, de így is szakítás lett a vége.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.05.
bejárónő

A sztárpár követői szerint előbb-utóbb borítékolható volt Szabó Zsófiék válása, ám úgy vélik, egy bejárónő orvosolhatta volna a házaspár között lévő konfliktusokat - derítette ki a Bors.

Múlt hét pénteken derült ki, hogy Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt házassága hat év együttlét és négy év házasság után véget ért. Noha a műsorvezető a mai napig nem számolt be a nagy nyilvánosságnak a szakítás okáról, ám korábban többször is elpanaszolta, hogy mindennapi konfliktust okoz közöttük a ház körüli teendők elvégzése.

Zsófi még tavaly májusban, a Maradj haza magadnak! című műsorban panaszkodott arról, hogy képtelen megfelelni pe­dáns, rendszerető férjének, aki nehezen tűri a trehányságát, s azt, hogy nem takarít és nem tesz rendet napjában többször a kisfiuk, Mendel után.

Az egykori sztárpár rajongói úgy vélik: válás helyett inkább egy bejárónőt kellett volna alkalmazniuk.

Vélemények

„Ez aztán komoly válóok. Gratulálok. Ha ennyire pedáns a kedves férj, és annyira megviselte az idegeit egy-egy széthagyott tárgy és a nem mindig csillivilli főzőlap, akkor miért nem alkalmazott egy takarítónőt a békesség kedvéért? Gondolom, megtehette volna. Nevetséges!” – olvasható az egyik hozzászólás a sztárpár válásáról szóló cikknél, amihez garmadával érkeztek a további megjegyzések. A kommentelők többsége szerint bár Zsófiék válása borítékolható volt, mégis elkerülhették volna a szakítást, ha felbérelnek egy takarítónőt.

„Én egy percig nem bírtam volna mellette anélkül, hogy hozzávágjak valamit! Egyébként a bejárónők ezt a problémát megoldhatnák. Ennél nagyobb itt a gond” – jegyezte meg a sokadik véleményvezér, aki után az egyik kommentelő elárulta: úgy tudja, Zsófiék törökbálinti otthonában hosszú ideig alkalmazásban állt egy bejárónő, ám a koronavírus-járvány kirobbanásakor már nem tartottak igényt a rá.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás