Lesz izgalom bőven, igazi sztárparádét kínál A Dal szombati válogatója





A szombati harmadik elődöntőben feltörekvő tehetségek mellett olyan profik is indulnak az év magyar slágere címért, mint Csondor Kata és Kozma Orsi.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.12.
a dal 2021

Beneath My Skin – Ébredj!

A banda már két éve tervezi, hogy jelentkezik A Dal versenyébe, azonban most végre valóra vált az álmuk. Az Ébredj! című azt szeretnék üzenni a hallgatóknak, hogy lépjenek ki a mindennapok szürkeségéből.

Fotó: MTVA

Chain Bridge Pop - Messze valahol

A banda 2016 tavaszán alakult, frontembere pedig ismerős lehet a nézőknek, ugyanis Hajdu Erik Szürke madár című dalával már bejutott A Dal 2021 elődöntőjébe. A fiúk egyébként országos hírnévre vágynak.

Fotó: MTVA

Csondor Kata – Bosszúállók

Az énekesnő ismerős lehet A Dal nézőinek, hiszen már 2017-ben is bejutott a versenybe. Szinkronszínészként, énekesként és dalszerzőként is tevékenykedik. Munkájával azt szeretné üzenni, hogy a szuperhősöket csakis saját magunkban kell keresnünk.

Fotó: MTVA

Katona Petra – Viszlát múlt

Az énekesnőt egy különleges esemény ihlette meg a szerzeményével kapcsolatban, ugyanis tavaly kint ragadtak egy óceánjáró hajón a Karib-tengeren, azt sem tudták, hogy mikor jöhetnek vissza Magyarországra.

Fotó: MTVA

Kozma Orsi – Változik a világ

Az énekesnő dala egy pozitív üzenettel teli szerzemény, miszerint a szeretet a legfontosabb. Orsi szeretné, ha a hallgatók pozitív élményekkel töltődnének, hiszen napjainkban különösen fontos odafigyelnünk az apró örömök jelentőségére.

Fotó: MTVA

Nági és Betti – Gyere velem

A lányok tavaly már megmutatták magukat A Dal színpadán, azonban akkor Betti csak vokalistaként volt látható. Ezúttal Nági mellett kapott szerepet, ráadásul a Gyere velem című dalukat is együtt írták.

Fotó: MTVA

Nagy Szilárd feat. Ragány Misa - Drága Hazám

Misa és Szilárd hosszú ideje legjobb barátok, zenei alkotó munkában is tökéletesen kiegészítik egymást! Versenydaluk szövege, mondanivalója a magyar nemzet évezrednyi megpróbáltatásait, nehézségeit, sikereit, reményét és hitét próbálja visszaadni.

Fotó: MTVA

Pink & The Panthers – Sodor a szél

A bandának egy álma vált valóra, hogy színpadra léphetnek A Dal műsorában. A Sodor a szél című dalukkal arra szeretnék sarkallni a nézőket, hogy minden gondjukat engedjék el, és az örömteli pillanatoknak éljenek.

Fotó: MTVA

Swing à la Django – Maradok

A formáció még így sosem állt színpadra, ráadásul számukra egy új műfajban próbálták ki magukat a tagok is. Remélik, hogy sikerül majd áttörést érniük, és ebben a formában is megismeri őket majd az ország.

Fotó: MTVA

Szekér Gergő – Hazatérsz

Az énekes 2019-ben már bizonyította tehetségét a műsorban, ám eredetileg nem akart újra színpadára állni. A barátai vették rá, hogy nevezzen a Hazatérsz című slágerével a versenybe, és bár Gergő először habozott, most már végtelenül boldog, hogy újra itt lehet.

Fotó: MTVA

 





Ezeket olvastad már?
Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás