Újabb botrány a palotában, besokallt II. Erzsébet házvezetőnője





Olyan szigorúnak találta a brit anyakirálynő karácsonyi karanténügyi intézkedéseit a házvezetőnő, hogy lemondott bizalmi állásáról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.08.
királyi karácsony

32 éves hűséges szolgálat után nehéz döntés meghozatalára kényszerült a Buckingham-palota fő házvezetőnője, aki ezen pozícióját 14 éven keresztül töltötte be.

Patricia Earl a „szakításra” az után szánra rá magát, hogy az uralkodócsalád szigorú járványügyi szabályozásai miatt az alkalmazottak egy része lázongani kezdett amiatt, hogy a családdal együtt egy hónapon át ők maguk is a szigorú karanténszabályok alá kerülnek, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nem tölthetik az ünnepeket szeretteikkel – írja a Metro.

A lázongás és Patricia Earl távozása most 33 éve nem látott helyzet elé állította a brit királyi családot, akik így a hagyományosan a norfolki birtokon tartott karácsonyi és újévi ünnepeket most kénytelenek windsdori kastélyukban tölteni, ahol jelenleg is tartózkodnak.

A királynő a hűséges szolga távozását egyáltalán nem tartja sértőnek, olyannyira, hogy szigorúan ragaszkodik azon tényhez, hogy Patricia Earl távozása kifejezetten barátságos légkörben zajlott.

„Mindenki hű akar maradni a királyi családhoz, de az emberek úgy gondolják, a mostani intézkedésekkel túl sokat követelnek tőlük. Úgy érzik, hogy az, hogy az uralkodónő elszigeteli őket a karácsonyi ünnepek alatt családjuktól, és ez túl magas elvárás velük szemben” - mondta a Metronak egy, a neve elhallgatását kérő személy.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás