Hazai környezetben javíthat a BL-ben a Ferencváros, amely egy hete 5-1-re kikapott Barcelonában. A zöld-fehérek ma este a szintén pont nélkül álló Dinamo Kijevet fogadják. A Ferencváros csatára, Tokmac Nguen egy hete csak lesgólig jutott a Barca ellen. A Metropolnak elmondta, bízik benne, hogy szerdán este a Dinamo Kijev ellen már ünnepelhet.

Tokmac gólt szerezne a kijeviek ellen Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Természetesen azon leszek, hogy gólt szerezzek, de a Bajnokok Ligájában minden meccs kiélezett – fogalmazott a norvég támadó. – Így a legfontosabb, hogy a kapuba találjunk, ha én szerzem, az csak plusz.

A 27 éves támadó elárulta, nincs gond a kettős terheléssel, a Ferencváros az NB I-ben és a BL-ben is helyt fog állni.

– A tavalyi szezonban már hozzászokhattunk ehhez az Európa Liga-szereplés miatt. Így nem jelent különösebb kihívást, profi futballisták vagyunk, ez a munkánk.

A sorsolás pillanatában egyértelmű volt, hogy a Dinamo Kijev ellen lehet keresnivalója a Ferencvárosnak, hiszen a Barcelona és a Juventus más szintet képvisel.

Mindenkinek nyilvánvaló, hogy a csoportban a Dinamo Kijev ellen lehet a legnagyobb esélyünk pontokat szerezni – magyarázta Tokmac. – Ráadásul hazai pályán, a szurkolók előtt csak a győzelem lebeghet a szemünk előtt.

Tokmac október 19-én örömhírről számolt be, hiszen apa lett. Amondó, még hozzá kell szoknia az éjszakai felkelésekhez.

– Életem legboldogabb pillanatait élem át – vallotta be a Fradi gólvágója. – A terhesség alatt alaposan felkészültünk mindenre, most pedig minden a kisbaba körül forog. Még hozzá kell szokni az éjszakai felkelésekhez, de nem hiszem, hogy bármi probléma lehetne, boldog szülők vagyunk.