Pozitív lett a Covid-19 tesztje Kiss Ramóna férjének, Lékai Máténak! A Telekom Veszprém kézilabdacsapatnál egyre több a koronavírussal fertőzött játékos, ám szerencsére mindannyian jól vannak, egyiküknél sem jelentkezett komoly tünet.

„A hétfői tesztek után, csütörtökön és szombaton két újabb PCR teszten kellett megjelennie a karanténban levő játékosoknak és stábtagoknak. A csütörtöki teszt Lékai Máténál, Blaz Blagotinseknél és Kentin Mahénál hozott pozitív eredményt. A játékosok jól vannak, egyiküknél sem jelentkezett komoly tünet. Az enyhe tüneteik egy-két nap után elmúltak, jövő péntekig otthonukban leszek karanténban” – adta hírül a Veszprém csapata.

Együtt kell átvészelniük a következő napok megpróbáltatásait (Fotó: Knap Zoltán (KZ) Bors)

A két negatív teszttel rendelkező játékosok mától kikerülnek a karanténból, így újrakezdhetik az edzéseket. Ez azt jelenti, hogy jelenleg 15 játékos áll a stáb rendelkezésére. A vezetőség és az edzők közös döntése alapján a csapat szeretne pályára lépni szerdán a német THW Kiel otthonában esedékes Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Ehhez hétfőn az utazó delegáció tagjainak újra negatív PCR-tesztet kell produkálniuk.