Feltüzelte rajongóit, pénzért vetkőzik a párizsi olimpia botrányhősnője

Luana Alonso megint felhívta magára a figyelmet. A párizsi olimpián botrányosan viselkedett, most előfizetésért kínál magáról exkluzív tartalmakat.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.10.15.
Luana Alonso OnlyFans párizsi olimpia 2024 olimpia botrány

Botrányos párizsi (le)szereplése után súlyos döntésekre jutott Luana Alonso. Az olimpiai faluból kitett paraguayi úszónő 20 évesen visszavonult, és új karriert kezdett, amelyben nem csak az úszódresszétől szabadul meg. Az OnlyFans platformon havi 35 dollár (13 ezer forint) előfizetésért kínál magáról „exkluzív” fotókat és videókat.

Luana Alonso a profi sportnak búcsút intett az olimpia után, de nem csak az úszódresszét dobja le magáról
Luana Alonso a profi sportnak búcsút intett az olimpia után, de nem csak az úszódresszét dobja le magáról     Fotó: Getty Images

Luana a pornóoldalként is emlegetett portálon valószínűleg többet is mutat a testéből, mint azt az intim helyre (a szeméremdombja melletti, általában bugyival takart részre) került ötkarikás tetoválást, amivel már 2022-ben felhívta magára a figyelmet.

A Neymarral is összeboronált dél-amerikai szépség a párizsi nyári olimpia tán legnagyobb botrányát okozta. 

Turistáskodott az olimpiai faluban

Miután már a 100 méteres pillangóúszás előfutamában kiesett (29. lett), elutazás helyett „nem megfelelő hangulatot” teremtett a még versenyben lévő sportolók között. 

Párizs nevezetességeit járva turistaként viselkedett, mielőtt egy Disneyland-látogatás után ki nem tessékelték az olimpiai faluból. Ő maga tagadta, hogy hazaküldték volna, sőt azt állítja, a visszavonulásának sincs köze a gyenge eredményéhez.

– Már régóta úszom, 18 éve, és kavarognak bennem az érzések. Eldöntöttem, hogy abbahagyom, de boldog vagyok, hogy az utolsó versenyem az olimpia volt – jelezte Luana Alonso, hogy már korábban eldöntötte a profi pályafutása végét.

Legalábbis úszóként, hiszen vélhetően sokkal jobban fog keresni, ha 1,1 millió követőjének csak töredéke előfizet a merészebb képei reményében.

– A kedvenc volt úszónőd vagyok, ígérem, nem fogod megbánni. Jól fogunk szórakozni együtt – üzente a rajongóinak.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás