Máris áll a bál a Fradi sztárja miatt, kiakadtak a szerbek Matheus Saldanha góljai után

Évtizedek óta nem mutatkozott be olyan remekül focista a Fradiban, mint a brazil csatár. Matheus Saldanha parádéja Szerbiában is téma.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
Matheus Saldanha Partizan Fradi Ferencváros

Másodpercek alatt lett kedvenc Matheus Saldanha a Ferencváros táborában. A Fradi focistája a hétvégén a Budafok elleni Magyar Kupa-meccsen állt be csereként. Gól nélküli állásnál érkezett a Fradi új sztárja, tíz perc alatt szerzett két gólt, s egy zseniális passzal előkészített egy harmadikat. A zöld-fehérek 3-0-ra nyertek, s ünneplik új sztárjukat. Szerbiában a Partizan rajongói pedig csak keseregnek a játékos elveszítése miatt.

Matheus Saldanha
Matheus Saldanha varázsolt a pályán / Fotó: Molnár Ádám

Saldanha értékét a mértékadó Transfermarkt honlapja 8 millió euróra (3,15 milliárd Ft) taksálja, ezzel ő az NB I történetének legértékesebb játékosa. Éppen ezért furcsa, hogy a Ferencváros ennek töredékéért, hírek szerint 3 millió eurórét (1,1 milliárd Ft) szerezte meg őt. Emiatt sem örülnek Szerbiában a Partizan Beograd hívei.

Matheus Saldanha már most hiányzik a szerbeknek

A brazil csatár távozása meglátszik a Partizan teljesítményén. Amióta eljött, a belgrádi csapat kétszer kikapott, egyszer pedig döntetlent játszott. Az együttes jelenleg csak a hetedik helyen áll a tabellán. 

Kiderült, hogy Saldanha kellett a Partizannak a sikerekhez. Nélküle csak egy átlagos, rossz csapat a klub

– írja a Republika újság. 

Saldanha jelentőségét az is emeli, hogy a Ferencváros mellett Bundesliga-klubok is keresték, ő azonban a zöld-fehéreket választotta. Épp időben jött, a Fradi még be tudta őt nevezni az Európa-liga csoportkörére.

Saldanha első perces parádéja a Budafok ellen:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás