Az ex-fradista nagyot alkotott, majd vérig sértette az ellenfelet

A Ferencváros korábbi sztárja új klubjában is szórja a fontos találatokat. Tokmac Nguen a Djurgardenben lőtt győztesgólt a Maribor ellen a Konferencialiga-rájátszásának odavágóján, ezt követően beszólt a szlovénok edzőjének.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.08.24.
Tokmac Nguen Konferencialiga Maribor Djurgarden beszólás

Tokmac Nguen idén januárban kapta meg a szomorú hírt, hogy a Ferencváros többé nem számol vele az első csapatban. A zöld-fehér mezes együttesben végül öt évet töltő norvég válogatott márciusban igazolt a svéd Djurgardenhez. A klub idén a Konferencialiga-selejtezőjében vitézkedik, ahol már a rájátszásig jutott. A Maribor elleni odavágón Tokmac góljával a svédek kerültek előnybe, a szlovénok vezetőedzője azonban így is beszólt a riválisnak.

Tokmac Nguen
Tokmac Nguen győztes gólt lőtt, majd beszólt az ellenfél edzőjének Fotó: TT News Agency via AFP

Ante Simundza azonban nem tűnt csalódottnak a vereséget követően és többet várt a Djurgardentől.

A mérkőzés még nyitott. Erősebb nyomásra számítottunk a Djurgarden játékosaitól és a szurkolóktól 

– mondta Ante Simundza, amit a Csakfoci szemlézett. A szakember szavai Tokmachoz is eljutottak, aki azonnal visszaszólt a provokáló vezetőedzőnek.

Meglepett, hogy idejöttek, és nem csináltak semmit. A Maribor egy nagy klub, és mi is azért küzdünk, hogy bejussunk a Konferencialigába, de nem volt egyetlen kapura lövésük sem. Ez sokat elmond 

- mondta Tokmac Nguen.

Hogy teljesít eddig Tokmac Nguen Svédországban?

Tokmac április elején mutatkozott be a svéd élvonalban, ahol 13 perc játék alatt, csereként beállva duplázott a Häcken ellen. Összesen 14 tétmérkőzésen eddig négy gólja és két gólpassza van. Hétszer volt kezdő, hétszer pedig csereként küldték pályára. A sérülékeny játékosnak azonban itt sincs szerencséje, eddig nyolc találkozót volt kénytelen kihagyni izomproblémák miatt, egyszer pedig kiállítás miatt nélkülözte a Djurgarden.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás