Robbantott a neten az olimpikon strandröpis lány: ezt művelte egy banánnal – Videó

Nála lazább sportoló nem szerepelt még olimpián. Esmée Böbner a pálya széli homokra kuporodva, banánt majszolva olvasgatta a kedvenc könyvét.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.08.07.
strandröplabda Banán Olimpia 2024 párizsi olimpia 2024 könyv

Még az internetes mémeket ihletett, zsebre dugott kézzel, cigarettázva ezüstérmet nyert török sportlövőnél, Juszuf Dikecnél is könnyedebben veszi a versenyzést Esmée Böbner. Az újoncként a negyeddöntőig jutott svájci strandröplabdázónő a leglazább olimpikon.

Esmée Böbner a leglazább olimpikon
Esmée Böbner a leglazább olimpikon / Fotó: Getty Images

Esmée Böbner az olimpiai meccsei előtt feszültségmentesen ücsörög a homokban, miközben banánt eszegetve olvas egy könyvet. A videó IDE kattintva tekinthető meg a sportolónő Instagram-profilján. Utóbb elmondta, számára egy új rituálé az ilyesfajta felkészülés.

– Itt, az olimpián próbáltam ki, és éreztem, hogy jót tesz nekem. Segíti a mentális felkészülésemet, és segít összpontosítani. Az „Ikigai – A hosszú élet japán titka” című könyvet olvasom. Életbölcsességeket tartalmaz, amelyek egy hosszú, boldog élethez vezethetnek. Ez remekül passzol a Párizsban töltött időnkhöz, mert itt fontos, hogyan tudjuk szabályozni és kontrollálni az érzelmeinketárulta el a 24 éves Böbner a könyv, banán kombóról.

A strandröplabda Eiffel-torony melletti küzdelmei során a csoportban, majd a nyolcaddöntőben ez sikerhez segítette az Esmée Böbner, Zoé Vergé-Dépré kettőst, de a negyeddöntőben az ausztrál Taliqua Clancy, Mariafe Artacho duó nyert. Esmée szerint sajnos pont azért, mert a meccs végére elveszítették az önuralmukat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás