Fájó végjáték, a magyar lányok drámai meccsel folytatták

A magyar női kézilabda-válogatott a harmadik meccsén Angolával találkozott a párizsi olimpián.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.07.30.
Módosítva: 2024.07.30.
Olimpia 2024 párizsi olimpia 2024 kézilabda

Az egy-egy sikerrel és vereséggel álló magyar női kézilabdázók kedden Angolával találkoztak, és 31-31-re zártak, egy pontot szereztünk. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány együttese az első félidő közepére ötgólos előnyt szerzett, de a folytatásban sokat hibázott, a rivális pedig a szünetig fordítani tudott és egy góllal vezetett, a második félidőben pedig szinte végig előnyben volt. A magyar csapat az utolsó percben büntetőt hibázott, végül hiába támadott a győzelemért, meg kellett elégednie az egy ponttal.

IMG_6647
Döntetlennel folytattuk

"Kavarognak bennem az érzések, úgy jöttünk ki, hogy küzdeni fogunk, nyerni akartunk, ez 10 percig ment, aztán az első félidőben ajándék labdákat adtunk, lerohantak minket, átfordult a meccs, utána feszült volt a helyzet. Elveszett pontnak látom, mert fontos lett volna a továvbiakra nézve." - mondta Vámos Petra a meccs után.

A magyar válogatott csütörtökön 31-28-ra kikapott a franciáktól, vasárnap 25-24-re legyőzte Brazíliát, legközelebb pedig csütörtökön 14 órától lép pályára a még pont nélküli Spanyolország ellen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás