Nagy fába vágta fejszéjét a Fradi volt kapusa, itt vannak a részletek

A Földközi-tenger partján hozott létre kapustábort Gróf Dávid, a Ferencváros korábbi játékosa. Már a fejlesztésen dolgozik, jövőre hazahozza az iskolát.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.07.04.
kapus foci Eb 2024 Benidorm Spanyolország

Görögországból Spanyolországba ruccant át a nyáron Gróf Dávid. A hellászi élvonalbeli Levadiakosz kapusa mindig is szeretett gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozni a futballpályán, ezúttal pedig egy rendhagyó ötletét valósította meg spanyol földön.

Gróf Dávid Fotó: Molnár Ádám


– Egyik barátom társaságában sikerült tető alá hozni egy nemzetközi kapustábort, ami helyi tinédzserek mellett tíz magyar fiatalt is vonzott – mondta Benidormból, a Földközi-tenger New Yorkjaként emlegetett 70 ezres városból a Levadiakosz labdarúgója. 

Gróf is pontosan tudja, hogy a Puskás Öcsire emlékeztető Hotel Pancho változatlanul roppant közkedvelt a turisták körében. Korszakos klasszisunk ebben a városban is élt. Gróf tanfolyama olyannyira sikeres volt, hogy tanítványai máris előre lefoglalták a helyeket a 2025-ös nyári kurzusra. Dávid két tehetséges ibériai kapusedzőt nyert meg az ügynek, ő maga állította össze a tematikát, a napi programot, azt végeztették el a fiatalokkal egy helyi sportközpont pályáján.

A 10–18 életév közötti kapusjelölteket hangulatos hajókirándulásra is elvittük

 – teszi hozzá Gróf, aki Benidorm mellett jövőre Budapesten vagy a főváros környékén is kínál kapuskurzust.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás