Szoboszlaira durván kiakadtak Liverpoolban, ezt soha többé nem teheti meg

A legutóbbi liverpooli híreknek aligha örül a gárda magyar focistája. A svájciak elleni meccs után Szoboszlai kapott hideget-meleget, össze kell kapnia magát az Eb további részére.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.17.
labdarúgás Szoboszlai Dominik Euro 2024 foci Eb 2024 kritika

A vereség után is van rosszabb Szoboszlai Dominik számára a foci-Eb-n. A svájciak ellen 3-1-re elveszített meccset bizony látták Liverpoolban is, s ott nem mindenkinek tetszett a játékos hozzállása.

Szoboszlai sem érti, miért kezdték ilyen gyenge első félidővel az Eb-t
Szoboszlai ugyan gólpasszt adott, ő sem volt elégedett Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet

A magyar válogatott csapatkapitányát a Liverpool Echo írása kemény kritikában részesítette, állítólag a Vörösök új menedzserre, Arne Slot is értetlenül nézhette a produkciót. Szoboszlai Dominiknak a Svájc elleni nyitó csoportmeccsen mutatott formája láttán az Echo arról ír, hogy az első félidőben ritkán ért labdához. Ez az attitűd változott a második 45 percben, amikor sokkal nagyobb területet játszott be, s ez volt a fő oka annak, hogy Magyarország válogatottja feljavult, majd az ő remek átadásából szépített Varga Barnabás.
Andros Townsendet, a Luton Town támadóját - korábbi Everton-játékost - nem nyűgözte le válogatottunk csapatkapitányának formája. Az ITV társkommentátoraként így nyilatkozott: 

Ha olyan játékosod van, mint Szoboszlai, ő a talizmánod, ő a kapitányod, ő a vezetőd, ő a legjobb játékosod, nem teheti, hogy felemelt karral körbejárja a pályát.



 



 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás