Sir Alex Ferguson megszólalt, erre számít a magyar-skót meccsen

A skót futball legendás alakja, Sir Alex Ferguson is figyelemmel követi hazája Európa-bajnoki mérkőzését Magyarország ellen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.23.
Sir Alex Ferguson foci Eb 2024 magyar válogatott

A BBC tudósítója, Jane Lewis Stuttgartból jelentkezett be, ahol Skócia Magyarországgal találkozik. A BBC élő hírfolyamában azt írta, beszélt az FC Aberdeen, a skót válogatott és a Manchester United egykori legendás szakvezetőjével, Sir Alex Fergusonnal, aki bizakodva várja a meccset.

Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson szerint Skóciának jót tesz a tét Fotó: AFP

"Útban a Stuttgart Aréna felé, máris számos skót szurkolóval találkoztunk. Néhányan, akikkel beszéltem, bizakodónak tűnnek a ma estével kapcsolatban. Drukkoljunk, hogy ne legyen megalapozatlan a bizalmuk. Mielőtt elhagytam a szállodát, váltottam néhány szót Sir Alex Fergusonnal, aki elmondta, hogy örül, hogy Skóciának szüksége van a győzelemre, mert szerinte jobban teljesítünk, ha van tétje a mérkőzésnek!" - írta Lewis.

Ki-ki meccsre van kilátás, mindkét csapatnak győznie kell ahhoz, hogy esélye maradjon a továbbjutásra. Skócia egy, Magyarország pont nélkül várja a vasárnap esti mérkőzést, amely 21 órakor kezdődik.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás