Maradona utódát csábítja a Fradi

Svédországból jött hír, hogy az Emirátusokból érkezhet szerb edző a Ferencváros kispadjára. Egyszer már sikereket ért el Dejan Sztankovics örökében.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.05.24.
Módosítva: 2024.05.24.
Milos Milojevics Dejan Sztankovics diego maradona Fradi sportfogadás

A Feyenoordnál a Liverpoolhoz, Szoboszlai Dominikék edzőjéül szegődött Arne Slot, az FTC-nél pedig a Szpartak Moszkvához távozott Dejan Sztankovics helyére szemelték ki Milos Milojevicset – értesült a svéd Aftonbladet.

Milos Milojevics 2022 októberében, a Groupama Arénában a Crvena zvezda edzőjeként
Milos Milojevics 2022 októberében, a Groupama Arénában, amikor a Fradi 2-1-re legyőzte a Zvezdát / Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

A 41 éves szerb labdarúgóedző 2022-ben már követte Sztankovicsot a Crvena zvezda kispadján, ahol dirigálta is csapatát a Fradi ellen: a 2022/23-as Európa-liga csoportkörében előbb 4-1-re lelépték a magyar bajnokot a belgrádiak, majd az Üllői úton 2-1-re kikaptak.

A Zvezdánál is nevelkedett Milojevics focista-pályafutása javát Izlandon töltötte, majd edzőként is ott dolgozott (Vikingur, Breidablik), illetve volt a svéd Mjällby, a Hammarby és a Malmö szakvezetője is. A belgrádi duplázása (bajnoki és kupagyőzelem) után jelenleg az Egyesült Arab Emirátusokban ér el sikereket (az Elnök-kupa megnyerése után a tabella éllovasaként halad a bajnoki cím felé is) az al-Vaszl élén.

Korábban olyan nagynevű elődöket foglalkoztattak a klubnál, mint például Diego Maradona (2012/13), Héctor Cúper (2013/14), Jorginho (2014) vagy éppen Gabriel Calderón (2014–16).

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás