„Ne mobilozz vezetés közben” – Berki Krisztián üzent a sofőröknek

Kampány zajlik a biztonságos közlekedésért.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.03.20.
Módosítva: 2024.03.20.
Szujó Zoltán Gulyás Michell Hungaroring Sport Zrt Berki Krisztián olimpikon baleset

„Öveket bekapcsolni!” – Szujó Zoltántól megszokhattuk, hogy a biztonsági öv használatára figyelmeztet, de mire ügyelnek még sztárjaink, ha autóba ülnek?

Tíz híresség – ismert zenészek, sikeres sportolók, sztárszínészek és népszerű műsorvezetők – szerepelnek a „Kezedben a döntés!” balesetmegelőzési kampányban. A social médiában futó videósorozat célja, hogy a közlekedésbiztonság a mindennapjaink részévé váljon. Ha csak egy életet sikerül megmenteni, ha csak egy közúti balesetet sikerül elkerülni ezáltal, már megérte!
A figyelemfelhívás ugyanis legalább annyira fontos, mint maga a figyelem.

Állj meg, ha elfáradtál! Ne mobilozz vezetés közben! Ha iszol, ne vezess! Lassíts le a gyermekek miatt!” – magától értetődő, egyértelmű intelmek, vagy mondhatjuk, hogy aranyszabályok, mégsem lehet őket elégszer ismételni, hiszen betartásuk életeket menthet.
Berki Krisztián, Kiss Norbi, Kiss Virág, Kocsis Tibó, Kovács Patrícia, Gulyás Michelle, Papp Gergő „Pimaszúr”, Peller Mariann, Szabó Kimmel Tamás és Szujó Zoltán egy-egy személyre szabott történetet oszt meg azzal kapcsolatban, mire kell figyelnünk az utakon, hogy megelőzzük a baleseteket.

Az úttestre guruló pöttyös labdáról mindannyiunknak ugyanaz ugrik be – a labda után futó kisgyerek... Ezért vált a baleset-megelőzési kampány jelképévé az a forgatáson használt pöttyös labda, amelyre mind a tíz híresség autogramja rákerült.

A „Kezedben a döntés!” kampányt Magyarország első vezetéstechnikai központja, a 25 évnyi baleset-megelőzési tapasztalattal bíró Groupama Tanpálya, a Hungaroring, az Építési és Közlekedési Minisztérium, valamint a Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet indítja.
 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás