Kiderült Marco Rossi titka, aljas stílusban szóltak be a magyar focistának





Ezek a sporttémájú cikkek voltak a legnépszerűbbek a héten a Metropolon.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.02.04.
Módosítva: 2024.02.04.
Marco Rossi Jürgen Klopp Szalai

Marco Rossi gyakran nyilatkozik olyanról, hogy küldöldről kap megkereséseket, ám ő hű a magyar fociválogatotthoz. Szövetségi kapitányunk néhány hete Olaszországban beszélt arról, hogy az angol, valamint a német élvonalból keresték őt, illetve felmerült kluboknál a neve. Konkrétumokról nem esett szó, így sokan kíváncsian kutatták, ki környékezte meg az itthon közönségkedvenc kapitányt. A héten okosabbak lehettünk, amit eddig csak sejthettünk és kikövetkeztethettünk, az most kiderült: a nagy múltú (kétszeres BEK-győztes) Nottingham Forest környékezte meg. Egy olasz cikk állt elő a nottinghamiekkel, ahol karácsony előtt nevezték ki a csapat élére a portugál Nuno Espirito Santót a menesztett Steve Cooper helyére.

Szalai Attila magyar válogatott labdarúgó kapott hideget-meleget freiburgi bemutatkozása után. A Hoffenheimből tavaszra „kimenekített” védő a Bremen elleni bajnokin rossz labdakezeléssel, majd rövid hazaadással hozta helyzetbe az ellenfél csatárát, aki ezzel beállította a 3-1-es végeredményt.

„Szalai inkább maradt volna Hoffenheimben”; „Attila, húzz el Freiburgból”  – üzenték Szalainak a kritikus hangok. Ennél persze fontosabb, hogy sok drukker a hiba ellenére bátorította őt, mint ahogy csapattársai és főnökei is esélyt adtak neki a folytatásra.

Jürgen Klopp bejelentése után többen is készpénznek vették, hogy Németországból érkezhet a Liverpool focicsapatának új vezetőedzője. A Leverkusent irányító Xabi Alonso 2004 és 2009 között erősítette a Vörösöket, a klubbal Bajnokok Ligáját is nyert, mindenképpen jó választás lenne Szoboszlai Dominikék mellé.

A tréner a hír hallatán nem cáfolt semmit, diplomatikusan annyit mondott, jelenleg a leverkuseni feladataira koncentrál.

Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás