„Mosd ki a szád!” – Vörös hajú bombázó csavarta el a botrányhős fejét – fotó





Hosszú idő után rátalált a szerelem a Tottenham igencsak megosztó csatárára, Richarlisonra. A brazil válogatott egy bizarr videóban leplezte le új barátnőjét, Amanda Araujót.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.01.06.
Richarlison Brazília szerelem TikTok

Az egészen biztos, hogy az angol élvonalban játszó Tottenham-csatárnál, Richarlisonnál kevés megosztóbb futballista van jelenleg. A 48-szoros brazil válogatottnak a teljesítménye és a temperamentuma is meglehetőségen szélsőséges skálán mozog. A 2022-es világbajnokságon például szenzációs gólt ollózott Szerbiának, de a Spursben viszont 27 bajnoki alatt egyetlen találatot ért el tavaly.

Richarlison bizarr videóban mutatta meg új szerelmét – Fotó: AFP

Richarlison a pályán kívül előszeretettel hergeli a szurkolókat, csapatokat, legendákat. X-bejegyzései miatt gyakran az angol sajtó címlapjaira kerül. 2021. szeptemberében, még az Everton futballistájaként a rivális Liverpoolról is markáns véleményt alkotott: „Angliában mindenki gyűlöli a Liverpoolt” – nyilatkozta, majd Virgil Van Dijkot megemlítette: „Mindenki odáig van érte, de nem ő a világ legjobb hátvédje. Thiago Silva, Marquinhos és Sergio Ramos is jobb nála”. 2022-ben következett egy Liverpool-legenda, Jamie Carragher. A korábbi angol válogatott hátvéd korábban kritizálta a brazil csatárt, akitől nem maradt el a válasz: „Mosd ki a szád, mielőtt rólam és az Evertonról beszélsz, nem tisztellek” – írta, mondandója végére pedig az ürülékemojit rakta.

Az elmúlt hetei azonban nagyszerűen sikerültek, a legutóbbi öt Premier League-találkozóján öt gólt ért el, és hosszú idő után újra formába lendült. Ebben nagy szerepe lehet újdonsült barátnőjének, Amanda Araujónak, akit Richarlison egy TikTok-videóban leplezett le nemrég. Ez, hozzá hűen, igencsak bizarra sikerült, egy leeső tojásból kelt ki az álompár (nem elírás).

A 20 éves Amanda a modellkedés mellett jelenleg jogot tanul, emellett a sportokat sem hanyagolja el, a crossFit mellett a kézilabdát űzi aktívan. Az új párosért megőrülnek a rajongók, Richarlison videóját két nap alatt már több mint 23 millióan látták.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulat, Gulácsi edzője elszólta magát a kapus jövőjéről

Váratlan fordulat, Gulácsi edzője elszólta magát a kapus jövőjéről

Szoboszlai edzője mindenkit átvert; máris elbúcsúzott a tréner

Szoboszlai edzője mindenkit átvert; máris elbúcsúzott a tréner

Se bugyi, se más: totál pucéran pucsít az álomtestű bombázó

Se bugyi, se más: totál pucéran pucsít az álomtestű bombázó

"Azóta is várom a repülőjegyet" - élete drámájáról vallott a magyar válogatott focista

"Azóta is várom a repülőjegyet" - élete drámájáról vallott a magyar válogatott focista

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás