Óriási a felháborodás, tisztázta a hétfői botrányt a magyar válogatott focista





Nem maradt csendben, a Vasas futballistája. Baráth Botond a klub honlapján reagált arra a videóra, amely a hétfői Vasas–Honvéd (3-0) NB II-es bajnoki után jelent meg.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.11.08.
Vasas Honvéd baráth botond botrány

Nem múlt el balhé nélkül a hétfő esti Vasas–Honvéd (3-0) NB II-es rangadó. Ezúttal nem szurkolói összecsapás történt, hanem a Vasas futballistája, Baráth Botond borította ki az angyalföldieket. A 31 éves, 11-szeres magyar válogatott középhátvéd a lefújást követően a Honvéd táborában tartott beszédet.

Baráth Botond a Honvéd szurkolói előtt tartott beszédet Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

Ha igazi kispestiek vagytok, tartsatok ki a csapat mellett. Tudom, hogy most nagyon rossz, nagyon nehéz nektek, de kitartást! Ti küzdötök, mindent beleadtok ezért a csapatért. Tartsatok ki és ugyanígy csináljátok! Mindent bele!

 – tüzelte a kispestieket Baráth Botond. Akciója igencsak megosztóra sikeredett, az angyalföldi szurkolók közül többen máris a távozását követelték. A középhátvéd viszont hamar megtörte a csendet és a botrány kirobbanása után néhány órával már közleményt adott ki a Vasas honlapján.

„Szó sem volt arról, hogy bárkivel tiszteletlen szerettem volna lenni, főleg nem a Vasas-szurkolókkal” – kezdte Baráth.

13 évet töltöttem el a Honvédnál, ez a nevelőegyesületem, része a múltamnak, a kispesti drukkerek köszöntöttek, én pedig viszonoztam. A megjelent információkkal ellentétben nem ünnepeltem velük és nem is ünnepeltettem magam, arra kértek, hogy intézzek feléjük néhány szót, amit a pillanat hevében megtettem, utólag belátom, hogy nem kellett volna.

„De hangsúlyozom, minden edzésen és minden mérkőzésen a Vasas sikeréért dolgozom, ahogyan eddig, úgy ezután is teljes erőmmel azon leszek, hogy hozzásegítsem a klubot a céljai eléréséhez. Még egyszer elnézést, ha valakit megbántottam a cselekedetemmel.”

A Vasas november 12-én, vasárnap a Haladás ellen játszik idegenben az NB II 15. fordulójában, a Honvéd pedig szintén aznap, a kiesőhelyen álló Ajkát fogadja.

 





 





Ezeket olvastad már?
Gyászba borult a sportvilág: mindössze 20 évesen meghalt a népszerű játékos

Gyászba borult a sportvilág: mindössze 20 évesen meghalt a népszerű játékos

„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá

„Gondolkoztam rajta": korábbi játékosa törne borsot a Fradi orra alá

Gyászol az ország: elhunyt a Nemzet Sportolója

Gyászol az ország: elhunyt a Nemzet Sportolója

Hol a kapitány? Először edzett a magyar válogatott a botrány óta

Hol a kapitány? Először edzett a magyar válogatott a botrány óta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás