Ezt látni kell, Marco Rossi végre jó hírt kapott - Videó





Nem csak Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás és Sallai Roland remekel a keret támadói közül. Gazdag Dániel ollózva lőtt látványos gólt az amerikai bajnokságban. Fele ilyen szép is jöhet a szerbek ellen!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.06.
Gazdag Dániel válogatott Philadelphia ollózás Marco Rossi

Rendkívül fontos, a jövő évi Európa-bajnoki szereplés szempontjából döntő jelentőségű meccsek várnak októberben a selejtezőcsoportját vezető magyar labdarúgó-válogatottra. Marco Rossi szövetségi kapitány dolgát számos probléma nehezíti, több kulcsembere sérülése és játékhiánya miatt a támadósor az egyetlen csapatrész, ahol a bőség zavarával küzdhet. Jövő szombaton (20.45, tv: M4 Sport), a legfőbb rivális Szerbia ellen minden valószínűség szerint a Liverpoolban szárnyaló Szoboszlai Dominik, a freiburgi edzője szerint eddigi legjobbját nyújtó Sallai Roland és a szezonbeli 16 tétmérkőzésén 16 gólos ferencvárosi Varga Barnabás alkotja majd a támadó hármast. De akkor sem kell aggódni, ha Rossi beveti egykori kispesti játékosát, Gazdag Dánielt.

Gazdagra is számíthat Rossi, ha gólveszélyes támadót akar pályára küldeni
Gazdagra is számíthat Rossi, ha gólveszélyes támadót akar pályára küldeni az Eb-selejtezőkön Fotó: MTI

Az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Philadelphia Union 27 éves, 20-szoros magyar válogatott légiósa parádés góllal üzente meg az olasz szakvezetőnek, hogy jó formában érkezik a válogatotthoz.

Gazdag tavalyi nagydöntős klubcsapata zsinórban öt döntetlent jelentő hullámvölgy után győzött újra. A magyar játékmester fent látható, ollózós gólja mellett egy gólpasszal is hozzájárult az Atlanta United elleni 3-2-es sikerhez. A tavalyi MLS-gólkirályi címről egyetlen találattal lemaradt, 22-t termelt focista idei mérlege 30 meccsen 14 gól és 10 gólpassz, ezzel jelenleg hetedik a listán.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás