Oda minden, több ezer fős szülinapi bulit tett tönkre a Budapesten végigsöprő vihar





Megrongálta a vihar a Bozsik Arénát. Kénytelenek elhalasztani a nagyszabású születésnapi ünnepséget, még a Honvéd-meccs nézők előtti megrendezése is veszélybe került.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.08.06.
Módosítva: 2023.08.06.
Honvéd Bozsik Aréna születésnap károk vihar

Nagyszabású ünnepség keretezte volna a Budapest Honvéd futballcsapatának vasárnapi (17.30) NB II-es bajnoki meccsét, három nappal a klub megalapításának 114. évfordulója után. Csakhogy a szombat hajnalban a fővárosban tomboló, jelentős károkat okozó vihar keresztülhúzta a szervezők számításait.

Megrongálta a szombati vihar a Bozsik Arénát
Megrongálta a szombati vihar a Bozsik Arénát   Fotó: honvedfc.hu

A szélsőséges időjárás nem kímélte Kispestet és a Bozsik Arénát sem; több helyen beázott és megrongálódott a stadion főépülete és lelátója. Még a második fordulós, Kozármisleny elleni bajnoki nézők előtti megrendezése is veszélybe került, de az utolsó hírek alapján a szurkolók – ha nem is minden szektorba – bemehetnek támogatni imádott csapatukat. 

Ezért, és a vasárnapra előrejelzett esős-szeles idő miatt a Honvéd későbbi időpontra halasztotta a „születésnapi” ünnepségét, melynek során egész délután különböző játékokkal (teqball, csocsó, dekázó- és kvízverseny és társaik), DJ-vel, tortával, a Legendák sátrában pedig a 30 évvel ezelőtt magyar bajnoki címet szerzett csapat tagjaival várták – volna – a rajongókat.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás