„Nem tartom fairnek”: Marco Rossi nem hagyja annyiban, reagált a botrányra





Sztefan Szavics alaposan odaszúrt a magyar labdarúgó-válogatottnak a montenegrói 0-0-s döntetlen után. Marco Rossi, a magyar együttes szövetségi kapitánya nem ért egyet a védő kijelentéseivel.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.06.19.
Marco Rossi Montenegró Európa-bajnoki selejtező Sztefan Szavics magyar labdarúgó-válogatott

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott szombaton 0-0-s döntetlent játszott Montenegróval az Európa-bajnoki selejtezőn. A lefújást követően a hazai együttes védője, Sztefan Szavics meglehetősen odaszúrt a magyaroknak.

Nem lesz egyszerű dolga Marco Rossinak a kerethirdetéskor, aztán a kezdőcsapat összeállításakor sem
Marco Rossi visszaszólt Sztefan Szavicsnak – Fotó: Nemzeti Sport

Úgy jöttek ide, hogy azt gondolták, hogy talán mi vagyunk San Marino. Az edző és a játékosok is úgy érkeztek meg, hogy nem tiszteltek minket

fakadt ki Sztefan Szavics. Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya azonban ezzel nem ért egyet és értetlenül áll a montenegrói védő szavai előtt.

„Ő ezt gondolja, én nem így gondolom” – jelentette ki Marco Rossi.

Egyértelműen tiszteltük őket. Ki is jelentettem a meccs előtt, hogy olyan csapat Montenegró, amelyet tisztelni kell, és tiszteljük is. Amit Szavics mondott, azt nem tartom fairnek, ez nem az igazság.

 

A pályán való visszavágásra november 19-én lesz lehetősége Rossi együttesének, kedden viszont újabb fontos Eb-selejtező vár a magyar válogatottra, amely Litvánia ellen játszik 20:45-től a Puskás Arénában. Magyarország jelenleg négy ponttal a második helyen áll a csoportban Szerbia mögött, Montenegrónak szintén négy pontja van, igaz, a balkáni ország egy mérkőzéssel többet játszott, mint a magyarok.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás