„Nem vagyok elég tökös?” – Szoboszlai Dominik Ronaldót idézte

Fölényes győzelemmel tért vissza az RB Leipzigbe Szoboszlai Dominik, aki két góllal járult hozzá a Freiburg kiütéséhez (1-5) a Német Kupa elődöntőjében. A magyar válogatott középpályása Cristiano Ronaldo gólörömével ünnepelt.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.05.03.
Módosítva: 2023.05.03.
Szoboszlai Dominik rb leipzig cristiano ronaldo gólöröm labdarúgás

Eltiltása után újra a kezdőcsapatban találta magát Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig pedig iskolajátékkal, 5-1-re győzött a Freiburg otthonában a Német Kupa elődöntőjében, és ezzel a fináléba jutott. A 30-szoros magyar válogatott középpályás két gólt is szerzett a találkozón, első találatának ünneplése pedig igencsak emlékezetesre sikerült.

Szoboszlai a lipcseiek harmadik gólját szerezte, ezt követően pedig Cristiano Ronaldo ikonikussá vált „siuu” mozdulatsorával ünnepelt. A 22 éves középpályás egyébként is nagy rajongója a portugál klasszisnak:

„Ő a példaképem, a barátaim a meccs előtt azt mondták, nem vagyok elég tökös, hogy így ünnepeljek. Aztán a gólom után rögtön megmutattam ezt az ünneplést."

A Freiburg magyar játékosa, Sallai Roland csereként lépett pályára az párharcon, csapata egyetlen gólja az ő beadásából született. A mérkőzésnek lesz egy visszavágója is, ám ezúttal már a bajnokságban, május 6-án, szombaton a Lipcse újfent a Freiburg otthonába utazik majd.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás