„Nem gondoltam, hogy szex lesz a dologból” – áll a bál, Ronaldo megcsalhatta Georginát





Egészen elképesztő történettel állt elő egy venezuelai modell-influenszer, Georgi Maria. A hölgy azt állítja, hogy tavaly márciusban lefeküdt az ötszörös aranylabdás klasszissal, Cristiano Ronaldóval.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.03.03.
labdarúgás cristiano ronaldo megcsalás

Cristiano Ronaldo már több mint hat éve él boldog kapcsolatban szerelmével, Georgina Rodríguezzel, azonban most egy „Georgilaya” művésznévre hallgató modell azt állítja, szexuális aktust létesített a világklasszissal.

Ronaldo rijádi bemutatkozásán a fia, Cristiano Junior és élettársa, Georgina   is jelen volt - utóbbi céltábla lett
A venezuelai modell állítja, Ronaldo hűtlen volt párjához – Fotó: AFP

Georgi Maria szerint az affér tavaly március 25-én történt, amikor a portugál válogatott edzőmérkőzéseket játszott, hogy felkészüljön a katari világbajnokságra. A venezuelai hölgy a csapat szállásán készített képeket a játékosokkal, többek között Ronaldóval is. Utána pedig a 38 éves futballista kezdeményezett, és felhívta a szobájába, ahol megtörtént az aktus.

„Amikor elolvastam az üzenetet, azt hittem, ha odamegyek, csak beszélgetünk majd, megismerjük egymást, esetleg csinálunk még pár közös képet. Eszembe se jutott, hogy szex lesz a dologból, de az az igazság, hogy megtörtént. Beleegyeztem, de ennek ellenére úgy érzem, manipulálva voltam Cristiano Ronaldo ismertsége és ereje által” – mondta Maria az Instagramjára feltöltött videójában.

Az ötszörös aranylabdás egy portugál újságnak tagadta a vádakat, a szóvivője szerint az egész egy hazugság. Georgilaya egyébként férjnél van, azt is elmondta, hogy majdnem ráment a házassága a megcsalásra, végül azonban együtt maradt a párjával.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás