„Nagyon szerencsés vagyok” – ezt üzente szerelmének Ronaldo

Az ötszörös aranylabdás portugál világklasszis, Cristiano Ronaldo sem feledkezett meg a Valentin-napról, külön bejegyzésben üzent szerelmének, Georgina Rodrígueznek.



Megosztás
Szerző: ll
Létrehozva: 2023.02.14.

Cristiano Ronaldo 2016-ban jött össze jelenlegi szerelmével, Georgina Rodríguezzel, az argentin modellel azóta már családot is alapítottak, két közös gyerekük született, Alana Martina és Bella Esmeralda. A portugál jelenleg Szaúd-Arábiában focizik az al-Nasszrben, szerelme pedig elkísérte a szaúdi fővárosba, Rijádba az ötszörös aranylabdást. Ronaldo látszólag nagyon boldog Georgina mellett, ennek egyik ékes bizonyítéka, hogy Valentin-napkor sem feledkezett meg párjáról, Instagramján külön posztban üzent barátnőjének.

„Boldog Valentin-napot, szerelmem! Nagyon szerencsés vagyok, hogy az életem része vagy” – írta a 38 éves támadó a bejegyzésében. A világklasszisnak egyébként a játék is egyre jobban megy a szaúdiaknál, a legutóbbi bajnokiján mesternégyest szerzett, amivel újabb rekorddal büszkélkedhet, ugyanis elérte karrierje 500. ligagólját.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás