Lerántotta a leplet az ismerős, Hosszú Katinka befejezheti az úszást?

Megszólalt egy közeli barát, aki szerint a háromszoros olimpiai bajnok végleg elbúcsúzhat a versenyzéstől.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.14.
karrier

A tokiói olimpia végén Hosszú nem szerzett érmet, akkor még azt nyilatkozta, hogy nem fogja abbahagyni az úszást: „Most jön egy pici pihenés, aztán meglátjuk hogyan tovább. Ami itt történt azt nem szabad lezárni. A győzelmeket is mindig átgondolom. Úszni fogok, az egész biztos”– mondta akkor a világklasszis.

De mi változott?

Katinka egyre több időt tölt szerelmével, Gelencsér Mátéval, jelenleg is Olaszországban pihennek. A Blikk információi szerint a háromszoros olimpiai bajnok a következő versenyen már nem fog szerepelni, hiszen a felkészülését sem kezdte meg.

A lapnak egy ismerős arról beszélt, hogy Katinka versenyzőként maga mögött hagyta az élsportot:

Katinka élvezi az életet, elégedett a jelenlegi helyzetével. Egyáltalán nem tűnik úgy, hogy hiányozna neki a versenyzés. Éveken keresztül gyakorlatilag az összes létező viadalon elindult, de most az ősszel kihagyja az ISL fordulóit, ami azért lehet furcsa, mert a sorozat létrejöttét nagyban neki köszönhetjük. Ebben a helyzetben, felkészülés nélkül nincs rá esély, hogy nekivágjon a közelgő Európa-bajnokságnak és a vébének” – magyarázta a Blikknek a neve elhallgatását kérő informátor.

A barát szerint akár az is elképzelhető, hogy Hosszú Katinka pályafutása a tokiói olimpiával lezárult

Jelenleg nem érezni rajta a motivációt a folytatásra. Szeret a párjával, Mátéval és a családjával lenni. Azt látni, hogy már nem az úszás a legfontosabb az életében. Az elmúlt hetek alapján egyáltalán nem lepne meg, ha többé nem látnánk őt versenyezni” – közölte az ismerős.

Top hírekHírlevél-feliratkozás