RETRO RÁDIÓ

Járványügyileg ez az egyik legbiztonságosabb sport





December elején megkezdődött a síszezon Eplényben. A havas lejtőkön való csúszkálás nem csak szórakoztató, egész testet megmozgató élmény, de biztonságos is. A síléc miatt az emberek nem tudnak közel menni egymáshoz, és eleve hordanak maszkot és kesztyűt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.15.
Snowattack Eplény koronavírus síelés

A Síaréna Eplényben jelenleg 3 pálya működik, teltház esetén is 20 négyzetmétert tudnak fejenként biztosítani, így mindenki kényelmesen és biztonságosan sportolhat. Ennek megerősítésére új intézkedéseket is bevezettek. -20 darab kézfertőtlenítő pontot helyeztünk el a létesítmény területén. Felfestettük a távolságtartásra szolgáló jeleket, a kölcsönzőnél, illetve a mosdóban is betartatjuk ezt a vendégekkel - mondta el lapunknak Ebele Bálint, az Eplény Síaréna ügyvezető igazgatója.

Nekik a kötelező maszkviselés sem okozott gondot. - A maszk és a kesztyű viselete hozzátartozik a téli sportok szubkultúrájához. Mi síelők ezt eddig is így csináltuk. Annyi a különbség, hogy most nemcsak a sípályán és a felvonón hordják a vendégeink, hanem gyakorlatilag az egész létesítményben, például, ha elmennek mosdóba, vagy ha bemennek a kölcsönzőbe - magyarázta Ebele Bálint.

Képünk illusztráció: GettyImages

Snowattack először Magyarországon

A Snowattack a legnagyobb sí és snowboard fesztivál, melynek minden évben Franciaország a házigazdája. Idén viszont a különös helyzetre való tekintettel, az Eplényi sípályák adnak otthont a rendezvénynek. - A Snowattack Eplény nem felváltani szeretné a grandiózusabb francia rendezvényt, hanem annak kistestvéreként bekerülni a magyar télisport naptárba - mondta lapunknak Ebele Bálint. A szervezők olyan programokkal készülnek a fesztiválozóknak, mint jelmezes- illetve fáklyás lecsúszás, vagy például a korábbi évekről ismert Big Air Bag-et is kipróbálhatja mindenki, aki elég merész. Ahhoz hogy mindenki biztonságban érezze magát, korlátozzák a programon résztvevők számát, ezért kötelező az előregisztráció. Emellett limitálják az öltözőkbe illetve játszószobákba egyidejűleg belépők számát. Az este hangulatáról olyan híres hazai fellépők gondoskodnak majd, mint az Animal Cannibals, vagy DJ Metzker Viktória.

Így kerülhető el a fertőzés a sípályán

  • Viseljen símaszkot vagy csősálat és tartson minimum 1 méter távolságot zárt térben!
  • Mellőzze a kézfogást, ölelkezést!
  • Fizessen mindenhol érintésmentes bankkártyával!
  • Amikor csak lehet, viseljen síkesztyűt!
  • Étkezés előtt és mosdó használat után mosson kezet és használjon kézfertőtlenítőt!
  • Tartsa be a liftkezelő személyzet utasításait!




  • Ezeket olvastad már?
    Dibusz vagy Gulácsi? „Az úgy nem megy, hogy utálom a másikat"

    Dibusz vagy Gulácsi? „Az úgy nem megy, hogy utálom a másikat"

    „Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

    „Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

    Se bugyi, se más: teljesen meztelenül hempereg a kanapén az érzéki álomnő

    Se bugyi, se más: teljesen meztelenül hempereg a kanapén az érzéki álomnő

    Fradista gól is kellett az európai foci csodájához

    Fradista gól is kellett az európai foci csodájához

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás