Túl nagy falat volt a négy csaj a két válogatott játékosnak





Kirakták a válogatottból az ifjú sztárokat, mert fiatal modelleket akartak becsempészni a hotelbe, miközben fontos meccsre készült a nemzeti csapat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.08.
botrány

Azonnali hatállyal kirakta a válogatottból Gareth Southgate szövetségi kapitány a két ígéretes tehetséget, Mason Greenwoodot és Phil Fodent, miután kitudódott, hogy lányokkal akarták tölteni az estét két meccs között, nem pedig pihenéssel. Az Izland elleni, 1-0-s angol győzelmet hozó találkozót követően Reykjavíkban csajozott a Manchester United és a Manchester City futballistája.

Ezzel ráadásul az igen szigorú, koronavírus elleni védekezés jegyében hozott szabályokat is megszegték. A napok óta tervezett légyott végül nem jött létre, de az alábbi videón is látszik, próbálták leszervezni, hogy juthatnak be a modellek a szállodába. A húszéves Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir és tizenkilenc éves Lara Clausen megvédte a játékosokat és úgy írták le őket, mint akik úriemberként viselkedtek velük. Több angol portál is arról számolt be, nem csak kettejükről, hanem még két hölgyről is szó volt, mint lehetséges társaság az éjszaka kellemes eltöltésére.

A hír persze nem kerülte el a válogatott vezetésének figyelmét és azonnali hatállyal hazaküldték Angliába a két futballistát, akik így biztosan nem vesznek részt a mai, Dánia elleni mérkőzésen.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás