Kölyök Turbina – Manóságok a teljes házban





Újból a kölyköké a főszerep! A programot 0-9 éves korig ajánlják.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.19.
gyerek turbina

Izgő-mozgó, mindenhova kúszó, vidám kölykök figyelem! Vegyétek be közösen Turbina mesés várát és fedezzétek fel azt, vasárnap délutáni matinénk keretében.

Kölyök TUrbina
Fotó:  Facebook

Programok:
Teljes ház
Geocatching (törpék és ásványok)
A kincskeresés ősi szenvedélyére alapozva egyesíti a nyomozás izgalmát az ismeretterjesztéssel. A játék lényege, hogy a helyszínen elrejtenek több ládát, amelynek koordinátáit – a helyszín leírásával együtt – közzéteszik.

Nagyterem
JamSchool Dobiskola: hangszersimogató
A JamScool Dobiskola hangszersimogatóra invitál benneteket, egy szabad zenei interaktív foglalkozás keretében.

Klubszoba
Lézer akadálypályánk szuper kalandot tartogat a kisebbektől a nagyobbacskákig mindenki számára.

Mesekuckó
Papírszínház Simányi Zsuzsannával
A Japánból eredő és igen népszerű Papírszínház, a Kamishibai a mesekönyveket mintegy színházzá alakítja. A fakeretben mozgatható nagyméretű lapok segítségével a mesélő, a gyerekekkel szembefordulva, a lapok mozgatásával, az ebből eredő játékkal és ennek drámai hatásával igazi színházi élménnyé változtatja a hagyományos meseolvasást. E technika segítségével mindenki által jól láthatóvá válnak a képek, a figyelem egyszerre tud az illusztrációkra és a mese szövegére irányulni, a mesélő pedig a lapok hátulján olvasható szöveget kellő hatással tudja előadni közönségének. Nem szükséges többé az olvasás megszakítása, a könyv körbeadogatása, minden hallgató egyszerre élvezheti a mese szövegét és a hozzá készített illusztrációkat.

Jegyárak és további részletek itt olvashatók





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás