Márki-Zay szerint egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni a vidékiek





Tovább gyalázza a vidéken élőket a baloldali miniszterelnök-jelölt, aki szerint a vidéki jobboldali emberek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni – annyira buták.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.08.
a nap véleménye

A politikus szerint a vidéki jobboldali emberek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni – annyira buták. A baloldal jelöltje nem válogatja meg a szavait, ha a vidékieket kell gyalázni, szinte hetente használ válogatott jelzőket: „bunkó„, „tudatlan, ostoba” - írja az Origo.

„{...} hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni„– mondta Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje nem válogatja meg a szavait, ha a vidékieket vagy a jobboldali szavazókat minősíti. Különösen sértő kifejezéseket használ, ha a Fidesz-szavazókról van szó - vagy akár csak olyanokról, akik valamiben nem értenek egyet vele.

Márki-Zay Péter rendszeresen tesz gyűlölködő megjegyzéseket a falusi emberekre, „ostobának” és „tudatlannak” nevezve őket.

A baloldali kormányfőjelölt egyáltalán nem bánta meg szavait, sőt, még rá is kontrázott. „Az, hogy vannak vidéken bunkók, az nem azt jelenti, hogy minden vidéki bunkó„ – mondta, szavait pedig egyfajta bocsánatkérésnek szánta. Aztán kiderült, hogy valójában úgy gondolja: ő meg néhány más vidéki polgármester nem az.

A szegény, tudatlan vidékieket fel kell világosítani– mondta Márki-Zay Péter, amikor azt találta ki, hogy budapesti aktivistáknak kell eljuttatni a baloldali propagandát a vidékiekhez, ehhez pedig meg kell szállni a településeket. – Tessék örökbe fogadni egy települést vagy egy fél települést vagy néhány utcát, néhány lépcsőházat – magyarázta élő Facebook-videójában Márki-Zay. Hozzátette: „Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a félrevezetett emberekhez eljuttassuk az igazságot”. A baloldali jelölt által megfogalmazott gondolat rímel arra, amelyet a baloldal terjesztett 2018-ban, az akkori választási vereség után. Szerintük ugyanis „vidéken nincs internet„, az ottani emberek így nem ismerhetik az „igazságot”, ezért vesztett a baloldal – mondták.

Márki-Zay Péter a migráció ellenzőit is szerencsétlen és ostoba emberekként írta le, mint ahogy azokat is, akik nem értettek vele egyet valamiben. A migráció témája kapcsán ráadásul a Magyarországon letelepedő külhoni magyarokat is „migránsnak” nevezte, és így is hivatkozott rájuk.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás