Kínos magyarázkodásba kezdett a buszsávban levideózott Karácsony Gergely – Videó!

„Én nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna, nem tartom teljesen kizártnak, hogy ez mégis előfordult” – érkezett a furcsa reakció a botrányos esetre a főpolgármestertől.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.29.

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, az Origo olvasója a kora délelőtti órákban az Erzsébet hídon hajtott motorjával, amikor legnagyobb meglepetésére Karácsony Gergely hivatali autóját pillantotta meg. A szerkesztőséghez eljuttatott – fedélzeti kamera által rögzített – videón jól látható, ahogy a főpolgármestert szállító (a sajtóban már többször bemutatott) autó folyamatosan a buszsávban közlekedik, miközben a munkába igyekvő autósok a hídon ácsorognak.

A lebukás kapcsán kénytelen volt megszólalni a főpolgármester.

A főpolgármester egy mai sajtótájékoztatóján egy újságírói kérdésre válaszolt, hogy „mit gondol azokról az autósokról, akik a buszsávot használják”. Azt válaszolta: „ne tegyék ezt”.

Közlése szerint ő maga nagyon ritkán, gyakorlatilag soha nem vezet szolgálati autót, és reméli, hogy a sofőrje sem használja a buszsávot.

„De ha előfordult, akkor majd beszélgetek vele erről, hogy ne csináljon ilyet” – fogalmazott.

Hozzátette: „nyilván a kérdés arra vonatkozik, hogy láttak ilyet. Én nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna, nem tartom teljesen kizártnak, hogy ez mégis előfordult”.

A kínos magyarázkodást IDE kattintva tudod megnézni.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás