RETRO RÁDIÓ

Gulyás Gergely: Karácsony Gergely álhíreket terjeszt, de lebukott





A Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte: a Semmelweis Egyetem kutatása kiderítette, az összes vakcina majdnem 100 százalékosan megvédi a beoltottakat. - A főváros által alkalmazott “vizsgálat” csak az emberek becsapására alkalmas, a védettség felmérésére nem - írja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.14.
bukta

Karácsony Gergely álhíreket terjeszt, de lebukott” - írta Facebook-oldalán Gulyás Gergely.

A SOTE kutatása egyértelműen igazolja, hogy valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 %-nál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette: „a főpolgármester hazugságai lelepleződtek. Karácsony Gergelynek a Gyurcsány Ferenc kegyeiért folyó harcban semmi nem drága. Politikai célból hetek óta kelt minden alap nélkül félelmet azokban a magyar emberekben, akiket kínai vakcinával oltottak be. Mostanra egyértelműen kiderült: a főváros által alkalmazott “vizsgálat” csak az emberek becsapására alkalmas, a védettség felmérésére nem. A SOTE kutatása igazolja, hogy a Karácsony Gergely által a védettség hiányával megtévesztett emberek 88 százaléka is védett. Összességében valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina, így Sinopharm vakcinája is 96 % -nál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen.”

Gulyás Gergely a Budapesten kialakult kaotikus állapotokra is kitért a posztban: „a főpolgármester kevesebb mint két év alatt a fővárosban Európa legnagyobb közlekedési dugóit állította elő, aggasztó a köztisztasági helyzet, Budapestet újra elárasztották a hajléktalanok. Karácsony Gergely ahelyett, hogy a saját maga által okozott problémákra keresne megoldást, a beoltott és védett emberekben igyekszik félelmet kelteni, hogy ezzel is a kormányt rágalmazhassa. A főpolgármester bocsánatkéréssel tartozik.”

 

Ma zárult le a Semmelweis Egyetem által június 15-én meghirdetett térítésmentes koronavírus-ellenanyagszint-vizsgálat, melynek kapcsán mind az öt, Magyarországon használt vakcina hatására létrejött ellenanyagszintet vizsgálta az egyetem laboratóriuma. A vizsgálatra mintegy 1200 ember jelentkezett. A Semmelweis Egyetem 1195 vérvételt végzett el a vizsgálat során, olyan személyeknél, akiknek volt megelőző negatív teszteredményük.

A kutatást végzők kijelentették, „a pozitív eredmények aránya alapján mind az öt kétdózisú vakcina hatásosan ki tudja váltani az ellenanyag-termelést”.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás