„A baloldalnak kampányolnia kellene a járványban elhunytak hozzátartozóihoz” – tanácsolja a baloldali stratéga





Gyomorforgató „ötlettel” rukkolt elő Nagy Attila Tibor, aki szerint az ellenzék „nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat”.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.31.
gátlástalanság

Ízléstelen, morbid és gusztustalan, amit mondasz, ezt a vitát én itt befejeztem” – így akadt ki a Polbeat Pankrációban Lánczi Tamás és Törcsi Péter a műsor azon pontján, amikor Nagy Attila Tibor azt fejtegette, hogy egy ellenzéki párt akár maga mellé is állíthatja a koronavírus áldozatainak több tízezer hozzátartozóját – számol be a műsorban elhangzottakról a Pesti TV.hu.

„Joe Biden is kihasználta ezt, üresen maradt székekhez, így az elhunytak hozzátartozóihoz szólt” – mondta az ellenzék tanácsadója, amire Lánczi Tamás úgy reagált, gyomorforgató Nagy Attila Tibor halálalgebrája, Törcsi Péter pedig hullarablásnak nevezte az elemző szavait.

A baloldali stratéga megdöbbentő szavaira reagált Facebook-oldalán Dömötör Csaba.

„Erre nehéz, és annál is nehezebb szavakat találni. A Pesti TV esti adásában egy baloldali elemző egész nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóihoz. Még azt is kiszámolta, hogy ez hány embert jelent. Szerinte 200 ezer gyászolóval már „egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni”. Szerinte az ellenzék egyelőre „nem tudja kellőképpen(!) kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat”.

Szívesen feltennénk a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már „kellőképpen” kihasználta a gyászolók fájdalmát?

Ehelyett inkább sokadjára is megállapítjuk: tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság” – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás