Türelmet kért az időjárás-felelős: 19 vármegyére adtak ki riasztást

Jó hír, hogy felhőszakadástól nem kell tartanunk. Egy ideig.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.06.04.
zivatar Riasztás előrejelzés

Úgy tűnik, késik a nyár: legalábbis a száraz része. Mert bár a hőmérséklet határozottan emelkedik és szerdán délen akár 28 fokig is kúszhat a hőmérő higanyszála, sajnos a HungaroMet mind a 19 vármegyére elsőfokú riasztást adott ki zivatar miatt, a csütörtök ugyanakkor – egyelőre – riasztásmentes! Vagyis megszakadhat végre a jó ideje tartó csapadékos időszak! 

eső, zivatar, zápor, időjárás, esernyő
Szerdán még szükség lesz az esernyőre (Fotó: unsplash.com)

Most pedig lássuk a következő napok fővárosi időjárás-előrejelzését a Köpönyeg.hu meteorológiai portál prognózisa alapján!

Szerdán sok napsütés várható kevés gomolyfelhővel Budapesten. A fővárosban kicsi az esély záporra. 27 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.
Csütörtökön szintén sok napsütésre készülhetünk, csak néhol fordul elő helyi zápor, vagy zivatar. Délután már 25-30 fok lesz. Élénk lesz az ÉNy-i szél.
Pénteken strandidőre van kilátás Budapesten, csak elvétve lehet csapadék. Gyenge marad a légmozgás. 30 fok köré melegszik az idő.
Szombaton csak kevés fátyolfelhő zavarhatja a napsütést a fővárosban, nem várható csapadék. Tovább melegszik az idő: délután már 27-33 fok valószínű.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás