Csinálj otthon májkrémet, garantáltan adalékmentes lesz

Olvasónk saját készítésú csirkemájkrémjét ajánlja, ami nemcsak garantáltan finom, de megéri az árát is, még egy nagycsalád esetében is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.20.
recept

Hreblay Hanna saját készítésű csirkemájkrémje receptjét osztotta meg velünk. Azoknak ajánlja, akik úgy szeretik a májkrémet, ha csak máj van benne.

Hreblay Hanna házilag készíti a szendvicsre valót (Olvasói fotó)

- Hat gyermekünk van, alapjáraton nyolcan ülünk az asztalhoz egy vacsoránál. A lehetőségeinkhez mérten igyekszem odafigyelni, mit eszünk, ezért gyakran magam készítek kenyérre valót, különböző zöldség-és húskrémeket, amikről biztosan tudom, hogy mi van benne. Sem tartósító, sem állagjavító, semmi. Alternatív kenyérfélékkel is nagyon finom.

Házi krém, tisztán csirkemájból (Olvasói fotó)

Hozzávaló

0,5 kg csirkemáj

3 evőkanál kacsazsír

só ízlés szerint

1 kicsi póréhagyma

Elkészítés

A lemosott csirkemájat egy lábosban odateszem sülni a zsírral. Amikor kész, akkor sózom. Én nem teszek hozzá borsot a gyerekek miatt, de aki szereti, nyugodtan borsozza kedvére. Késes mixerrel krémmé turmixolom, és karikára vágott póréhagymát keverek bele és szórok a tetejére.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás