Zümmögés a Konyhában címmel jelenik meg november végén a Rúzsa Magdi és Vida József szerzőpáros nevével fémjelzett, mézzel készíthető ételeket tartalmazó recepteskönyv.
Rúzsa Magdi énekesnő, valamint Vida József bankár 49 recepttel mutatja meg, hogy milyen izgalmas menüsor állítható össze rövid idő alatta ebből a nektárból.
„Sokan önmagában vagy teát ízesítve fogyasztják, ám csak kevesen tudják, hogy a folyékony arany főszereplője lehet a főzésnek-sütésnek is, hiszen például remekül karamellizálódik, sűríti, selymessé varázsolja a mártásokat. Összetett ízvilága miatt a salátáknak, előételeknek alappillére de még nagyon sok ételnek ad egyedi, sajátos karaktert, textúrát” – ajánlják az alkotók a méhek aranyát.
Azt ígérik, a kötetben a boros-mézes sütőtökkrémlevestől a káposztasalátával kínált és roppanós bundában sült mézes-ragacsos csirkefalatokon keresztül a cappuccinohabbal tálalt diós-mézes rétestortáig találunk ínyencségeket.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre