Egy Alkalmi randevúval hangolódhatunk az ünnepekre





Megérkezett a Netflix idei első filmje, melyben már egy kis ünnepi hangulatot is felfedezhetünk. A történet azonban eltér a hagyományos családi karácsonyi filmektől, az idill helyett ugyanis két szingli kínos családi ünnepét kísérhetjük végig.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.04.
Netflix Alkalmi randevú

A történet két szingli karácsonyával indul. Sloane a családjával tölti az ünnepet, akik egyetlen szingliként folyamatosan azzal piszkálják őt, hogy mikor lesz már végre párja. A sármos Jackson szintén utálja az ünnepeket, mert mindig egyedül vagy egy kínos randevún kell töltenie. A két idegen egy különösen szörnyű karácsony alkalmával összetalálkozik a plázában, és megegyeznek, hogy az elkövetkező év minden jeles napja alkalmával egymás „ünnepi partnerei” lesznek vagyis szabi párok. Az ünnepek iránti közös utálatuk, valamint az, hogy biztosítják egymást arról, hogy nem táplálnak romantikus érzelmeket a másik iránt, tökéletes kísérőkké teszi őket, ami aztán néhány vicces és provokatív bulihoz vezet. Ahogy azonban az abszurd ünnepek éve a vége felé közeledik, Sloane és Jackson rájön, hogy a közösen utált dolgaik által egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Fotó: Netflix

Ezt is nézd meg, ha tetszett

  • Karácsonyi hadgyakorlat
  • Holiday
  • Négy karácsony
  • LEG pillanatok

  • Találkozás az ex-szel: Bár Sloane fél éve szakított exével, még mindig nem tudta elfelejteni egykori párját, aki ráadásul meg is csalta. Valentin-napon aztán összetalálkozik a férfivel. Nagyon örül a viszontlátásnak egészen addig, amíg meg nem tudja, hogy volt szerelme egy nála sokkal dögösebb és fiatalabb szőke bombázóval él együtt. A csalódott lány az összeomlás szélén áll, ekkor azonban megjelenik Jackson, aki eljátssza Sloane szerelmét.
  • Lerobban Jackson ujja: Jackson éppen a július 4-ei ünnepséget tölti Sloane családjával, mikor baleset éri. A tűzijátékozás közben ugyanis leesik az ujja. A férfit azonnal kórházba viszik, ahol az a doki operálja meg, akit Sloane édesanyja a lányának szán.
  • 3 TITOK

  • Luke rettegett a Dirty Dancinges emeléstől: A Jacksont alakító Luke Bracey minden percét élvezte a forgatásnak. Csupán egyetlen jelenet volt, amitől rettegett: a Dirty Dancinges emeléstől. Félt, hogy leejti kolléganőjét. A 31 éves színész ezért profiktól kapott segítséget, akiknek köszönhetően végül tökéletesre sikeredett a jelenet.
  • Spontán jött a csoki dobálás: A forgatókönyvbe nem volt beleírva, hogy Sloane és Jackson egymás szájába dobálják majd az autóban a csokikat. A jelenet forgatása közti leállások alatt azonban Luke Bracey és Emma Roberts így szórakoztak. Ezt az egyik kamera felvette, a stábnak pedig annyira megtetszett a spontán csoki dobálás, hogy végül bevágták a filmbe.
  • Jön a második rész?: Az Alkalmi randevúnak akkora sikere van, hogy a forgatókönyvíró Tiffany Paulsen fejében már meg is született a második rész története. A film Jackson szülőhazájában, Ausztráliában folytatódna, ahol most Sloane-nak kellene megküzdenie szerelme családjával. „Nagyon remélem, hogy el tudjuk készíteni a folytatást. Abban bízunk, hogy az embereknek tetszett annyira Sloane és Jackson párosa, hogy szívesen viszontlátnák őket” - mondta Tiffany.
  • Emma Roberts sokáig titkolta várandósságát

    A 29 éves színésznő féltve őrzi magánéletét, így azt is sokáig titkolta, hogy első gyermekét várja. Szeptemberben azonban édesanyja megerősítette a rajongók sejtését, és elárulta, hogy nagymama lesz. Emma nagyon megharagudott édesanyjára, még az Instagramról is letiltotta, ő ugyanis végig titokban akarta tartani terhességét. Végül egy pocakos fotóval bejelentette, hogy kisfia születik a szintén színész Garret Hedlundtól, akivel 2019 óta alkotnak egy párt.

    Fotó: Northfoto

     





    Ezeket olvastad már?
    „Nem vagyok én...” – be tudod fejezni a retró slágereket?

    „Nem vagyok én...” – be tudod fejezni a retró slágereket?

    Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül

    Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül

    Ezekre nagyon figyelj, mielőtt busszal utaznál az adventi vásárba!

    Ezekre nagyon figyelj, mielőtt busszal utaznál az adventi vásárba!

    Mi történhetett? Már a gitárjait is eladja a legendás zenész

    Mi történhetett? Már a gitárjait is eladja a legendás zenész

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás