RETRO RÁDIÓ

Budapesti lakóparkok a VIII. kerületben





Már rég megváltozott a megítélése, az ujotthon.hu a VIII. kerületet top ingatlanjait ajánlja. (x)



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.09.17.
új otthon

Budapestnek több közkedvelt kerülete is van, mint például a dinamikusan fejlődő XIII. kerület, vagy a Budai oldalon található előkelő III. kerület, de mi van az olyan kerületekkel, amelyek háttérbe szorultak az évek során? A VIII. kerület kiemelkedik negatív megítélése miatt. Hogy miért? Hallomás, rémtörténetek, elátkozott kerület, vagy egyáltalán, ha valaki megemlíti a VIII. kerületet akaratlanul is rossz érzést kelt bennünk. Ez már évek óta így van, de vajon mennyire hiteles ez a megítélés?

Új parkok kerültek kivitelezésre, a 4-es metró legtöbb megállója és az egyik legjobb része Budapestnek, a Corvin negyed is szintén a VIII. kerületben található. A projekt Közép-Európa legnagyobb város rehabilitációs beruházása. Mozi, éttermek, kávézók, irodák és több munkalehetőség is fellendíti a most már folyamatos vérfrissítésen áteső kerületet. Hála a rengeteg megfigyelő kamerának a közbiztonság is javuló tendenciát mutat az utóbbi években.

Néhány gyönyörű lakópark az ujotthon.hu kínálatából, melyek kivitelezése időtálló és ár-érték arányban a környező kerületek akár legjobb vételei is lehetnek.

Marone House, ha fontos számodra a környezeted. A 2021 harmadik negyedévében átadásra kerülő budapesti lakópark környezetkímélő megoldásokkal, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel kerül megépítésre, ennek köszönhetően a havi kiadások minimalizálódnak. Az okos otthon funkcióval rendelkező lakópark lakói számára a legnagyobb kényelmet hivatott majd szolgálni. Illetve a közös kert, valamint a lakópark tetőterasza kiváló helyszín lesz a kikapcsolódásra. Közlekedése kiváló, pár perc sétára található metró, villamos és busz, továbbá lehetőségek garmadája várja a szórakozni vágyókat. Bevásárlóközpont, mozi, piac és bárok is megtalálhatóak a lakópark közvetlen környezetében. A lakópark legolcsóbb lakása 28.100.000 millió forint, ami akár remek befektetés is lehet.

(fotó: ujotthon.hu)

Magdolna Ház, ha szereted a nagy belső tereket. Világos belső terek, modern kivitelezés híve vagy és szereted, ha egy lakás okos helykihasználással, jó elosztással rendelkezik? Akkor mindenképpen érdemes számításba venni ezt a budapesti lakóparkot is. Kettő illetve három szobás lakások érhetőek el az ujotthon.hu oldalán. Így alkalmas egyetemisták, egyedülállók, de akár családok számára is. Fontos megemlíteni a lakópark kiváló lokációját. A 2-es és a 3-as metró sétatávolságon belül, továbbá busz és troli megállók is találhatóak a közelben. Gyors reggeli bevásárlást? Teleki téri piac közelségének hála bármikor hatékonyan bevásárolhatunk. Várható átadási ideje 2021. első negyedévében valósul meg, így érdemes már most az ajánlatok között nézelődni, amennyiben elnyerte tetszésünket a lakópark.

Kálvária Residence, ha a kerület legjobb négyzetméterárát keresed. A Kálvária Residence lakóparkban 112 lakás kerül kialakításra. A 650.000-750.000 forint közötti négyzetméter árával a kerület egyik legjobb ár-érték arányú lakóparkjai közé tartozik. A társasház a Baross utcai busz- és troli megállótól 300 méterre, de a Klinikák és a Nagyvárad tér metróállomástól is csupán csak 900 méterre, illetve a Corvin pláza közelében található. Csábító négyzetméterára mellett az egy szobás lakás ára is ugyanennyire csábító. Ugyanis rendkívül kedvező, 23.990.000 millió forintos vételáráért cserébe, 32 négyzetméteres második emeli lakást vásárolhatunk. A lakópark 2021 közepén kerül átadásra, így már nem kell sokat várni a beköltözésre.

További VIII. kerületi budapesti lakóparkokat találhatunk az ujotthon.hu oldalán, ha szeretnénk további rendkívül kedvező ajánlatok között keresgélni. (x)





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás