Viszlát vízkő! Mutatjuk, hogy tedd csapjaid külsejét vízlepergetővé – Videó

A zseniális trükköt egy tiktokker osztotta meg.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.03. 11:30
Módosítva: 2024.10.03. 15:25
csap tipp vízkő

A vízfoltos vízcsapnál nincs is rosszabb látvány egy fürdőszobában, mosdóban ha épp aznap takarítottál. Sokan próbálják ilyenkor gyorsan egy törlőkendővel áttörölni, ám most végre úgy néz ki, akadt egy olyan megoldás, ami ennél sokkal nagyszerűbb segítség: a gyertya! 

Csap víz fürdőszoba
Így változtasd a csap külső rétegét vízlepergetőssé Fotó: Pexels

A hihetetlen, de tökéletesen működő tippet egy tiktokker osztotta meg, aki @makeslifesimpler néven található a platformon. Beatriz videója akkora siker lett, hogy egy hét alatt több mint hétmilliós megtekintést ért el. A lényeg a következő: egy teamécsessel dörzsöld át alaposan a csapot, majd egy mikroszálas törlőkendővel alaposan polírozd meg.

Ezzel a roppant egyszerű, pár perces mutatvánnyal ugyanis egy vízlepergető réteg jön létre, amit Beatriz be is mutat. A polírozás után ugyanis egy pohár vizet önt rá, ám az az utolsó cseppig lepereg róla anélkül, hogy bármilyen vízcseppet, vagy nyomot hagyott volna rajta. Ez a hihetetlen trükk pedig sokakat sokkolt:

Most komolyan azt mondod, hogy ez idáig mindössze egy gyertyára lett volna csak szükségem? – írták neki kommentben, míg mások csak azt közölték vele, most bizony ők is kipróbálják a zseniális megoldást, írja a Mirror.

@makelifesimpler_ Here’s an easy trick to keep your faucets sparkling! ✨ Simply rub candle wax over the faucet and polish it with a dry microfiber cloth for a smooth, water-repellent finish. You can also use wax paper for the same effect! Both methods create a barrier that helps prevent those stubborn hard water stains, keeping your faucets looking brand new! #cleaningtiktok #cleaninghacks #home #homehacks ♬ Bed Chem - Sabrina Carpenter

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás