Bejelentette a TV2: új sorozat indul a csatornán, ekkor kerül képernyőre

November 11-én startol a TV2 műsorán az idei év legjobban várt magyar sorozata, A S.E.R.E.G.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.02.
Módosítva: 2024.10.02.
S E R E G TV2 sorozat

Egyre többet hallunk róluk, mégsem tudjuk, milyen a valódi élete egy katonának. A S.E.R.E.G. hat epizódból álló akciódús történet egy különleges katonai csapatról mesél, akik közel vannak az életveszélyhez. A történet a múltból indul, és a kifejezetten férfias témára épülő, a bajtársiasság és a döntések következménye mentén futó katonai szál mellett megjelennek a női karakterek, valamint a szerelmi és családi szálak is.

A látványos képi világot ígérő sorozat epizódjai nem csupán egy veszélyes katonai misszióról szólnak, hanem a felelősségvállalásról is mesélnek. 

Én biztos vagyok benne, hogy a nézők ugyanannyira fogják szeretni ezt a sorozatot, mint amennyire mi szerettünk dolgozni rajta, miközben sokat tanultunk egymástól, egymásról. Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja – mi ezt tanultuk a Honvédségtől. Részünkről a küldetés teljesítve: november 11-től a nézőké a S.E.R.E.G.

 – mondta Helmeczy Dorottya, a Megafilm Service producere.

A sorozat forgatása tavaly novemberben kezdődött. A színészek komoly katonai szakmai felkészítést kaptak a Magyar Honvédségtől, a tökéletes hitelesség érdekében Pálinkás Szilveszter főhadnagy, a sorozat katonai szakértője a forgatókönyvet, a forgatást és az utómunkálatokat is végigkísérte. A katonai forgatási helyszíneket és a modern harcászati járművet is a Honvédség biztosította. A sorozat főszereplőjét – Győrbíró Zsoltot – Csórics Balázs alakítja. Riválisa, egykori parancsnoka Kamarás Iván. Zsolt fia, Marci szerepében Séra Dánielt, Zsolt felesége, Petra szerepében pedig Balla Esztert láthatjuk.

A Megafilm Service hat részből álló katonai sorozata a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával, a TV2 Média Csoport koprodukciójában, a Magyar Honvédség közreműködésével készült. A történet november 11-től látható a 
TV2-n.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás