Sikert hozó fényszögek alakítják a napot: ez a csillagjegy jár a legjobban csütörtökön

Napi horoszkóp: lássuk, mit ígér az univerzum október 24-re!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.24. 08:00
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos

Az Uránusz és a Mars fényszögét ma már nagyon erőteljesen érzékeli. Lesz egy szuper ötlete, amivel ha a világot nem is váltja meg, de a saját életének egészen új irányt adhat. A pénzügyekben is hozhat ez sikereket.

Bika

Az Uránusz a jegyében van, és már ma is nagyon erőteljesen érzi annak a fényszögnek a hatását, amit a Marssal alkot. Most nemcsak szuper elképzelései lesznek, de ereje, energiája is lesz hozzá, hogy megvalósítsa ezeket. Nagy sikereket jelez a horoszkóp.

Ikrek

Teljesen az elképzelései szerint indul a csütörtök. Minden jól alakul. Majd az Uránusz hatására hirtelen felborul az egész. Mintha meg akarná tréfálni az élet. Figyelje, hogy mit lehet kihozni a váratlan helyzetből! Meglátja, jó lesz a vége.

Rák

Ma már átlép a Hold az Oroszlánba. Ettől ön szinte mindent személyes sértésnek vesz. Ezt gyorsan hagyja abba, mert elrontja az egész napját! És nem csak a sajátját, hanem a környezetét is. Maradjon nyitott és rugalmas!

Oroszlán 

A Hold ma már a te jegyébe lépett. Ettől garantáltan jól fogja érezni magát a bőrében. Minden adott ahhoz, hogy kapkodás nélkül, a saját tempójában, a terveinek megfelelően haladjanak a dolgok.

Szűz

Van valaki, aki mindent elkövet, hogy észre vegye és/vagy kizárólag vele foglalkozzon. Tegye meg! Bármit gondol róla, a bolygók szerint kellemesen fog csalódni. Kiderül, hogy nem jól ítélte meg. Ez zavarba ejtő és tanulságos is lesz…

Mérleg

Rosszul viseli, ha valaki rabolja az idejét. Sajnos csütörtökön ilyesmire kell készülni. Az illető igencsak rámenős, és nem hagyja magát lerázni. Pedig meg kellene húznia a határait, mert ennek sosem lesz vége. Vállalnia kell a népszerűtlenséget.

Skorpió

A Nap már a jegyében jár. Ettől szinte erőlködés nélkül jönnek az eredmények. Higgye el, nem érdemtelenül! Sokat tett ezért az elmúlt hetekben. Természetesen jól teszi, ha nem dől hátra, hanem továbbra is áldoz rá időt és figyelmet.

Nyilas 

A Mars és az Uránusz fényszöge segít egy kérdéses helyzetben átbillenni a holtponton. Fontos, hogy örömében ne kezdjen el kapkodni! Pontosítsa a célt, készítsen stratégiát! A jó időzítésre kell figyelnie.

Bak

Nagyszerű napnak ígérkezik, mert a Mars és az Uránusz fényszöge, valamint az Oroszlán Hold feltüzeli és szenvedélyessé teszi. A szó legjobb értelmében. Ettől megnő a népszerűsége is, és most bármit elérhet.

Vízöntő 

Testileg, lelkileg és szellemileg is topon lesz. Töltődjön fel, mert szükség lesz a béketűrésére délután és holnap is. Elnézőnek kell lennie mindenkivel, ha nem akar lépten-nyomon vitázni. Nem lehetnek mindenkinek olyan kötélidegei, mint önnek.

Halak

Végre egy harmonikusabb nap jön, és most már a Nap is víz-elemű jegyben, a Skorpióban jár. Az elmúlt hetekben voltak olyan helyzetek, amik igencsak megviselték az idegeit, és próbára tették a türelmét. Mostantól önt nem fogja közvetlenül érinteni az a feszültség, ami másokat igen.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás